nubes dispersas
  • Màx: 18.97°
  • Mín: 13.93°
18°

Detenen una menor implicada en la violació grupal a una nina de 13 anys a Palma

Una menor d'edat ha estat detenguda per la violació grupal que va tenir lloc a Palma durant la passada Nit de Nadal a una nina de 13 anys.

La detenció es va dur a terme aquest dijous i la menor detenguda va ser el suposat enllaç entra la víctima i els presumptes autors de l'agressió. Pel que sembla, segons fonts pròximes al cas, la detinguda hauria obligat a la víctima al fet que romangués a la casa on va ser violada.

A més, la menor detenguda és el suposat enllaç que va portar a la víctima al domicili on es va cometre l'agressió i també hauria obligat al fet que romangués a la casa. Després de ser detenguda aquest dijous, ja ha estat posada en llibertat i ha estat ingressada en el centre de menors d'on s'havia escapat.

Enregistrament de l'agressió

D'altra banda, s'està investigant el suposat enregistrament que un dels detenguts va aportar a la policia en un suport mòbil. Cal recordar que s'ha detengut a un total de vuit persones per aquesta violació grupal, entre ells la menor i un major d'edat, si bé a aquests dos últims no se'ls acusa d'haver comès aquesta agressió directament.

Pel que sembla, segons expliquen fonts pròximes al cas, l'agressió sexual es va cometre en un pis del Camp Redó, si bé un dels presumptes implicats es va traslladar amb la víctima en un vehicle sense carnet fins a un descampat de Palma, on la va tornar a agredir sexualment.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.