cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.54°
10°

Madrid encara no ha pagat ni un euro als afectats per les inundacions del Llevant

El municipi de Sant Llorenç va ser un dels més afectats per les inundacions. | dBalears/Arxiu

El Govern espanyol encara no ha pagat cap euro de les ajudes que es va comprometre a realitzar per reparar els desperfectes ocasionats per les inundacions del Llevant mallorquí de fa 11 mesos.

Segons els batles dels municipis afectats, dels 20,1 milions d'euros que Pedro Sánchez es va comprometre a sufragar, encara no ha arribat cap partida. La valoració total dels danys de les riuades ascendeix a 40,1 milions d'euros i el Govern central ha de pagar el 50%.

Cal recordar que la riuada deixà un balanç de 13 morts i enormes desperfectes en cases i infraestructures públiques. El municipi més afectat va ser Sant Llorenç que encara no ha acabat de reconstruir bona part de les edificacions. Només en aquest municipi, el Govern espanyol ha de pagar 6,8 milions d'euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per un observador, fa mes de 4 anys

Qui no paga el que va prometre, es el govern den Sachez, secretari general del PSOE. El mateix partit que el de la sra, Armengol. Un exemple més de la poca força que te la nostra presidenta davant els seus companys de partit. Si hi ha eleccions el proper 10 de novembre ja sabem els mallorquins lo que NO hem de fer.

Valoració:13menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

Es que "el gobierno està en funciones"---( en función de quien les vote). I a més, han declarat que ja pagaràn...quan hi hagi diners. Jo penso que diners n'hi ha, el que no hi ha és voluntat de pagar ni ganes de prescindir d'alló que no ens cal. Diuen que es gastaràn més de 400.000 € per blanquejar l'imatge de España a Europa. NO SON DINERS LLENÇATS?. I, 200.000 € en comprar tricornis... és que potser aixó és més important que les necessitats de les families ??? I el que no sabem...

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente