algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

Un tuitaire relaciona una exconsellera del Govern amb la «matança d'Hipercor»

L'usuari de Twitter Luis Verdera ha fet públiques acusacions gravíssimes contra l'exconsellera de Cultura del Govern, Fanny Tur.

Concretament ha acusat Tur de ser «sectària, fonamentalista» i la relaciona amb els de «la matança d'Hipercor i de la caserna de Saragossa».

Fanny Tur ha contestat: «Això no és constitutiu de delicte? El meu advocat ja ho està estudiant. I no és un farol».

L'advocat de Tur estudia el cas, que podria perfectament ser un delicte d'odi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pep bestard, fa mes de 4 anys

aixo es te que porta a judici, el problema sera el jutge que jutgera , temp al temp

Valoració:7menosmas
Per M, fa mes de 4 anys

Querella criminal tot d'una! I ésque si no se fa així, el "Calumnia, que algo queda" de les boques brutes funciona de meravella, la víctima arrossega la acusació tota la seva vida i encara se propaga més enllà, sobre els seus fills i nebots.
No tot val, per molt de dretesque se sigui.

Valoració:9menosmas
Per Ermessend, fa mes de 4 anys

Idò pel que jo sé, en Verdera pot arribar a treure verdum, aquest cop. Una cosa és equiparar-nos genèricament amb nazis, terroristes, delinqüents, etc (la mala gent que els hi humiteja els somnis), i una altra, jurídicament distinta, fer una acusació tan concreta i amb tanta mala fe. Si es confirma el que sospit, tindrem verdum!

Valoració:8menosmas
Per La barroeria al poder, fa mes de 4 anys

Ara, entre els fatxes, s'ha posat de moda dir "sectario i sectaria", a tothom que no sigui dels seus.
Funcionen així: Un periodista fatxa amolla una paraulota, probablement amb un significat diferent al que intenta donar li, i tota la guarda ho repeteix continuament perque si ho ha dit un gurú seu, és que esta molt bé.
S'en recorden, de quan algun caspós no va tenir altra ocurrència que utilitzar "il.luminat"com a sinnònim de tronat o bollat, i ara no hi ha manera de fer parlar i escriure bé a tota aquesta tropa?
Pel damés, si fos a la inversa diria que la senyora Tur ho passaria molt malament, pero essent la normal la insultada i el fatxa l'insultador, difícil ho veig, que el castiguin.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente