muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.33°
12°

El misser de la família de la menor agredida: «Ningú quedarà impune»

Montes i la família de la nina agredida durant la roda de premsa d'aquest dissabte. | P.P./UH

L'advocat de la família de la menor agredida en un col·legi de Son Roca, Marcos García Montes, ha dit aquest dissabte que «aquí ningú quedarà impune», ja que considera que «la Fiscalia de Menors haurà de reobrir» el cas perquè «s'han fet malament les coses». García Montes ha avisat que estan «pressionant als menors» del col·legi Anselm Turmeda «perquè no parlin».

García Montes ha reiterat en roda de premsa a Palma al costat dels pares de la nina de vuit anys agredida que denunciarà els fets davant la Fiscalia de Menors per un delicte d'homicidi en grau de temptativa o lesions greus contra un dels menors agressors, que tindria 15 anys, com permet la llei.

A més, la querella per la via civil de responsabilitat contra la resta de menors implicats a l'agressió d'edat, menors de 15 anys, i una denúncia contra el col·legi, la direcció del centre, la tutora, els dos professors que vigilaven el pati, així com contra la Conselleria d'Educació, el conseller i els funcionaris.

El lletrat ha denunciat «desinformació» en aquest cas i absència del deure d’atenció per part del col·legi, com ha afirmat la mare, que ha denunciat que cap docent la va cridar per informar-la de l'agressió.

Homicidi en grau de temptativa
Marcos García Montes ha detallat l'informe mèdic dels pediatres de Son Espases que van atendre a la nina el dia de l'agressió per avalar la seva denúncia per homicidi en grau de temptativa i rebutjar la versió de la fiscalia que restava gravetat a les lesions.

Segons l'informe citat per l’advocat, el diagnòstic clínic era de «baralla i joc brutal i violent» i revelava erosions, hematomes, abrasions i danys en l'abdomen i ronyó, amb dolor que persistia dies després, com consta en un informe posterior.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Passarell, fa mes de 7 anys

Colobra: Bona idea. Amb un pare o mare de testimoni cada dia al pati, només mitja horeta, s'haurien acabat les calumnies i difamacions. M'hi apunt com a pare.
Això s'hauri d'exigir, i només seria una gota d'aigua la que apagaria aquest foc d'una vegada.
S'haurien acabat els acossaments i bullings escolars.

Valoració:2menosmas
Per Colobra, fa mes de 7 anys

Ahir vaig llegir que al misser García Montes, el paga una cadena de televisió molt aficionada a grumejar amb carnassa.
Llavors faran un programa matiner i treuran la mare, la filla, i si la cosa va be algún pedagog molt sabut i lletrut amb na Belen Esteban, que tractaran als mestres d'assassins.
Un exitarro!
Abans, quan es feien viatges de fi de curs, els mestres i professors acompanyants, ja farts de problemes, varen tenir la gran idea de que dos pares o mares també anassin amb ells. I se'n evitaren de maldecaps!
Idò ara estaria bé que cada dia, un pare o una mare, fes reforç al pati amb els mestres.
Ja veurieu com aquesta comedia s'hauria acabat de cop.
Els tocaria a un dia cada dos anys. O cada 4 si ho feien un pic per hom cada matrimoni.
Feis-ho i em donareu la raó.

Valoració:3menosmas
Per p, fa mes de 7 anys

Que comencin per dir clar quant de dobbers s'estan gastant aquets advocasts en viatges i figurera i sobretot que diguin quants de dobbers volen robar de sa conselleria que es de tots. al final,d aqui a uns anys els contribuyents li pagarem dobbers a aquesta gentusa,sa familia es quedara ses miques i un pic mes s hauran rigut de nosaqltres.

Valoració:7menosmas
Per Toni R., fa mes de 7 anys

Quin cas mes ridicul! ...i els mitjans de comunicacio inflant la pilota en tenen part grossa de culpa.
A mi me preocupa la malmanada que estan donant a l'escola i als mestres.
No entenc que la familia vulgui allargar la cosa a no ser que cerqui compensacions economiques ja que tot aquest lio no fa mes que perjudicar la nina que deu veure cada dia mes grossa la cosa que en lloc de calmar s'encen.

Valoració:18menosmas
Per Jo, fa mes de 7 anys

A més la querella es farà extensiva a:
Un senyor que en aquell moment passava per davant del col·legi, a les papereres del pati, als gronxadors, a un ocellet que hi havia posat a la valla del recinte escolar, als panets de sobrassada, a les pilotes...

Valoració:13menosmas
Per Preu per preu, fa mes de 7 anys

Això no pot sortir mai bé per a aquesta família... vaja nivell... Un exemple per a tothom.

Valoració:13menosmas
Per Perfecte, fa mes de 7 anys

Jo d'aquesta gent, també convidaria a na Belén Esteban a passar un cap de setmana amb ells, me feria unes fotos de tota la familia amb la famosa, la enviaria als mitjans i quedaria tot "perfecte".

Valoració:15menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 7 anys

Els agressors són mahometans, per això amaguen tant.

Seria convenient que els centros educatius se especialitzassin per edat o per cursos.

Hi pot haver més de sixanta escoles i totes tenen infantil i primària.

Si a una barriada hi ha quatre centros, un se dediqui a menors de 6 anys, un altre centro a menors de 10 anys, un altre centro a menors de 13 i una altre centro a partir de 13 anys.

Valoració:-7menosmas
Per Tivasdan, fa mes de 7 anys

Impune no hi hauria de quedar ell. Inflarà tant la pilota, que al final li explotarà a la cara. Amèn.

Valoració:13menosmas
Per Pau, fa mes de 7 anys

Això és un circ. Ara a "sàlvame" i a tertúlies xabacanes, a veure si em podrem treure quatre xavos. Patètic...

Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente