algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.38°
15°

Les agressions a la piscina pública de Pedro J. es jutjaran el novembre

Imatge dels fets del 2005. | C. VIERA / J. MOREY

Nou anys després de les agressions denunciades per ambdues parts, el judici pels incidents a la piscina d'ús públic que gestiona Pedro J. Ramírez a la Costa dels Pins se celebrarà al Jutjat penal número 4 de Palma els dies 25 i 26 de novembre.

En el judici oral es veuran les conductes dels membres de PSM, ERC, EU-Els Verds, Gadma i Lobby per la Independència, d'una banda, i dels empleats de l'empresa Mevisa contractats pel periodista per custodiar el xalet.

Els activistes al·ludeixen que van ser agredits en entrar a la piscina. Els responsables de seguretat diuen que van impedir el pas perquè l'accés estava suspès. Els fets van passar el 13 d'agost de 2005 després una roda de premsa convocada per les entitats per comprovar si es respectava el dret de pas per la costa. Ramírez acusa els implicats del delicte de coaccions, excepte a Joan Puig, llavors diputat d'ERC al Congrés, que va ser absolt pel Suprem el 2007.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per mallorquín, fa mes de 9 anys

quien fuera segurata de P.J. para reventar nazis catalanes. Uhmmm, Quin guster!

Valoració:1menosmas
Per Tofol, fa mes de 9 anys

Hi ha mes piscines il'legals....si. ...i aquesta...no?ido aquesta es mes "digne "de denuncia ja que ell ho destapa "tot" ido a ell prengui la mateixa purga.Qui no vol pols...

Valoració:3menosmas
Per Brúixola, fa mes de 9 anys

Hi hauria d'haver més gent com Gadma, Lobby per la indeppendència etc. que planten cara a aquest mierdalenyos que no deixen passar per vorera de mar. Pedro J. es bota la llei i ha tengut molts estius una patrulla de la guàrdia civil al seu servei. I la pagam entre tots.

Valoració:8menosmas
Per Aquí en català!, fa mes de 9 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui considerar el català com inútil i innecessari ni que pugui prescindir d'aquest idioma en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són un menyspreu a la llengua castellana ni tampoc als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (21-9-2014), continuen anomenant el català com -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar aquesta fórmula per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:9menosmas
Per Salvador, fa mes de 9 anys

Se trató claramente de una maniobra orquestada por el Grupo Serra para desacreditar a una persona que es rotundamente anticatalanista y un competidor peligroso. Lo que lamento es que Pedro J. no tuviera unos buenos perros de presa vigilando cuando el grupo invasor se atrevió a entrar. Hubiera sido demasiado ver correr despavoridos a Jaime Sastre y al tal Puig, ese al que echaron del Ayuntamiento de Gerona por trapichear. A esas personas las demás piscinas candidatas a ser ilegales les importan un pimiento. Por eso tienen fijación por esta.

Valoració:0menosmas
Per Més brou!, fa mes de 9 anys

I el PP és un sac de dimonis. Els acomiadaments del senyor de Ruiz de la Prada i de l ' Indaiot, son per històries amb n' Ansar dr Texas i na Espe La Fugitiva.

Valoració:13menosmas
Per ANTI ESPAÑYOLUFO, fa mes de 9 anys

Gràcies, Jaume Sastre, per desemmascarar l'abús de poder dels colonitzadors espanyols contra els mallorquins!

Valoració:21menosmas
Per Crònica, fa mes de 9 anys

El dia de la manifestació de la piscina, en Pedro J en va preparar una altra en recolçament a ell mateix. Va omplir tres autocars amb inmigrants que es pensaven que només era una excursió amb dinar inclòs. El que ho coordinava tot era l' anterior president del Círculo Balear, que per cert era sud-americà. Jo era al Cristal esperant gent per anar a la manifestació de Jaumr Sastre i ho vaig veure i escoltar tot.

Valoració:21menosmas
Per una altra, fa mes de 9 anys

L'exdirector del Mundo duia cera del Corpus. Tant el Pp com el Psoe li donaven el protegien. Queda clar que no tohom rep el mateix tracte. Davant els poderosos tothom es gira a un altre costat.

Valoració:17menosmas
Per Campana, fa mes de 9 anys

Aquests són els típics forasters a qui els agrada molt Mallorca però els sobren els mallorquins.

Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente