cielo claro
  • Màx: 19.9°
  • Mín: 9.02°
19°

Mor un indigent que fou trobat greu, atacat per rates a Sóller

20396
Lloc on vivia l’indigent, en condicions més que insalubres i deplorables | Ll. García

Un indigent que vivia davall d’un pont de Sóller va morir ahir després d’haver estat atacat per rates. L’home havia estat hospitalitzat diumenge, després de ser trobat en molt mal estat i amb nombroses mossegades de rata.

De moment no se sap la identitat de l’indigent, ja que anava indocumentat. Segons sembla, es tracta d’un ciutadà estranger que tindria algun familiar a Mallorca.  Des dels serveis socials i també per part de la Guàrdia Civil i de la Fundació Miró Pastor s’està fent feina per intentar trobar els coneguts del difunt.

Fa aproximadament un any, l’indigent ocupà amb un altre home la cavitat que es troba just davall del pont de la carretera que es desvia cap al port de Sóller.

Des dels serveis socials de l’Ajuntament s’ha intentat en diferents ocasions que els dos indigents deixassin de viure en condicions tan difícils en aquest petit túnel. Però tots els intents per dur-los a un centre d’acollida foren inútils.

Algunes vegades els dos indigents, que vivien amb un ca, treien quadres a la carretera per intentar vendre’ls. Segons sembla, un dels dos homes se n’anà d’allà fa temps i l’altre continuà vivint-hi tot sol. Suposadament va emmalaltir. Una voluntària de la fundació Miró Pastor el va trobar  diumenge en condicions penoses i ja atacat per les rates. La voluntària n’informà la Policia Local i la Guàrdia Civil, que hi acudí des d’Esporles. També hi anaren dues ambulàncies, que el varen atendre. A més, hi col·laboraren alguns veïns.  Se l’endugueren a un hospital i ahir morí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per XL, fa mes de 10 anys

És terribe que una persona pugui acabar d´aquesta manera!. Però als que ténen la responsabilitat de que ningú es vegi en aquesta situació, els importen un rave els essers humàns. I de cada dia hi ha mes que acaben al carrer sense rès, perque cada mil.lió que guanyen els que no ténen escrúpols, une gtrapat de persones cauen díns la indigència. Descansi en pau, almanco ja ha deixat de sofrir.

Valoració:5menosmas
Per Solleric, fa mes de 10 anys

Molt trist tot plegat

Valoració:10menosmas
Per bel, fa mes de 10 anys

S. XXI a Mallorca, increïble... :(

Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente