algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.41°
15°

Un altre robatori amb força, aquest cop a un habitatge de Cas Català

La nit de Reis, un home en forçà l’entrada pel terrat i obrí la porta a dos lladres més. A dins, hi havia una dona, a qui fermaren i emmordassaren

22520
El robatori va tenir lloc al nucli de Cas Català. | G. ALOMAR

L'onada de robatoris amb força a la Part Forana continua i darrerament es produeixen amb gent a l'interior dels habitatges assaltats, una circumstància que crea alarma i por entre els veïns. El darrer cas conegut va ocórrer a les dues de la matinada de diumenge dia 6 en el carrer Barranc, a Cas Català (Calvià).

Sembla que un home es va enfilar fins al terrat d'un habitatge i en pogué forçar la porta exterior per entrar. Una vegada a dins, va baixar ràpidament les escales i va obrir l'entrada principal a dos companys seus que l'esperaven.

Els tres delinqüents es trobaren que a la casa hi havia la propietària, una espanyola de 48 anys, a qui van amenaçar amb unes tisores de podar perquè els digués on tenia guardades les joies, l'or i els doblers.

La víctima no va prestar cap resistència i els ho va mostrar. Poc després, els lladres, que li havien parlat en un espanyol amb marcat accent magrebí, van fugir amb un botí de devers 18.000 euros, entre joies, or i doblers. Els assaltants, però, abans de partir varen fermar la dona a una cadira i la varen emmordassar perquè no donàs la veu d'alarma.

La víctima, en veure que ja no eren a prop, aconseguí llevar-se la cinta aïllant i avisà la Guàrdia Civil. El cas es troba ara en mans dels agents del Grup de Patrimoni de la Policia Judicial. La víctima ja ha presentat la denúncia. Entre els objectes que assegura que li han pres, lamenta sobretot la pèrdua d'un anell. Els investigadors, de moment, no han practicat cap detenció.

Santa Maria

Cal recordar que la mateixa nit de Reis dos encaputxats, aquest cop sembla que espanyols, entraren a una casa de camp del terme municipal de Santa Maria del Camí on hi havia una dona embarassada i el seu fill, que no arriba a 2 anys.

Els assaltants encanonaren la dona i l'obligaren a telefonar al seu marit perquè hi anàs. L'home, un conegut empresari joier, hi acudí amb un empleat seu que acabava de fer de patge a la colcada dels Reis. L'empresari, que també fou encanonat, hagué d'obrir la caixa forta i els delinqüents se n'emportaren uns 15.000 euros, entre doblers, rellotges i articles de luxe.

La Guàrdia Civil descarta que els dos robatoris estiguin relacionats. Un altre cas similar es va produir fa poc més d'un mes a la Costa d'en Blanes. I poc abans, a l'IES de Llucmajor, on els assaltants fins i tot varen ferir amb una arma blanca el fill de la conserge.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cas o Cal?, fa mes de 11 anys

Per favor, redactors del dBalears, tan bé com ho feis fins ara no us despisteu. CAL Català!

Valoració:0menosmas
Per És un acudit!, fa mes de 11 anys

Si és a casa d´un català, encara li doneràn una medalla al lladre. Aquests policies son tot uns catalonofòbics.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente