algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Detinguda una dona a Felanitx que pagava al·lots per tenir-hi sexe

La Guàrdia Civil l'acusa d'inducció a la prostitució, d'exhibicionisme i corrupció de menors

125952
La Policia Jidicial de la Guàrdia Civil va detenir la dona. | ESTEVE FRANQUESA

Una dona de 56 anys ha estat detinguda a Felanitx per la Policia Judicial de la Guàrdia Civil, acusada de donar doblers a set menors, pel cap baix, perquè hi mantinguessin relacions sexuals. Els investigadors l'acusen dels delictes d'exhibicionisme, inducció a la prostitució i corrupció de menors. D'acord amb les fonts judicials consultades, els fets han succeït aquest mateix mes. A la Benemèrita li arribà el comentari que una senyora de nacionalitat italiana se citava amb estudiants menors d'edat en una fàbrica abandonada del municipi. Segons dades de la investigació, la dona pagava una quantitat als al·lots -al voltant de 20 euros- perquè practicassin sexe amb ella.

Declaracions

Els funcionaris contactaren amb els pares dels adolescents, que tenen entre 13 i 14 anys, i varen prendre declaració als alumnes sobre el que feien a la fàbrica situada a la carretera que uneix Porreres amb Felanitx.
Almanco set menors varen reconèixer que a principi de mes havien mantingut relacions sexuals amb la dona i tots hi afegiren que havia estat ella qui se'ls insinuà. A més, per convèncer-los els oferí doblers, assenyalaren. Alguns dels estudiants presentaven una disminució psíquica.

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil cercà la sospitosa i fa uns dies que procedí a detenir-la. Després de ser interrogada, passà a disposició judicial al Jutjat d'Instrucció número 2 de Manacor. El jutge acordà deixar-la en llibertat amb fiança i amb l'obligació de presentar-se cada quinze dies a les dependències judicials.
La recerca dels agents no s'ha aturat, perquè pareix que hi ha més menors que podrien haver tingut contacte físic íntim amb la ciutadana italiana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per abel, fa mes de 12 anys

Hi ha rumors que apunten a Berlusconi amb disfressa de senyora.

Valoració:4menosmas
Per Es Jai de sa Barraqueta, fa mes de 12 anys

Es considera violència de gènere? ho podem titular perversió de menors? Quin tractament més distint si les afectades haguessin estat nines i el pagador un home!!!

Valoració:13menosmas
Per X, fa mes de 12 anys

Sempre que tractau una notícia d'aquest estil posau la mateixa fotografia... Tots els delictes ocorren a la mateixa casa?

Per cert, podríeu permetre que les fotos es féssin grans i així poder mirar-les amb més detalls. Ho dic perquè algunes són interessants (de tant en tant) i no són apreciables.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente