algo de nubes
  • Màx: 18.92°
  • Mín: 8.69°
18°

El maquinista que va patir l'accident del tren a Sineu es recupera satisfactòriament

El sinistre tingué lloc ara fa un any després de l'ensorrament d'un mur de formigó damunt la via

El director general de Mobilitat, Antoni Verger, ha indicat aquest dijous que el maquinista que portava el tren que va patir un accident fa un any a l'altura de Sineu, després que es desprengués un mur de formigó, «es recupera satisfactòriament».

Segons ha concretat Verger, el maquinista, qui va patir «greus seqüeles», «es comunica, parla i està conscient i content». «A poc a poc se'n va recuperant d'unes seqüeles que evidentment han estat la cosa més lamentable d'aquell accident».

En aquest sentit, ha realitzat un «balanç desgraciat», si bé ha subratllat que durant aquesta legislatura «una vegada per totes» s'ha aconseguit «arreglar el problema de la trinxera de Sineu i els trens circularan per sempre amb total seguretat», ha assegurat.

D'altra banda, ha recordat que l'accident ha estat la conseqüència d'unes obres «fetes dolenta» en els anys 2002 i 2003, i d'altres actuacions de reforma del 2004 «també molt dolentes» i que no van aconseguir «arreglar res».

Verger ha reiterat que durant aquest Govern «s'ha optat per una solució de màxims i s'han mogut molts metres cúbics de terra». «La situació fins a Sineu està completament assegurada» i «els trens circularan per sempre amb total seguretat», ha posat èmfasi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 12 anys

Amador Ferriol, crec recordar que li diuen

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente