nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Detingut per gravar les violacions dels fills i oferir-los a pederastes

L'alemany arrestat a Palma distribuïa les filmacions per circuits de pederastes a la xarxa

54066
La Policia Nacional ha explicat les dades del cas del pederasta. | ALEJANDRO SEPULVEDA

Els agents de la Policia Nacional varen detenir ahir un ciutadà alemany de 32 anys acusat d'abusar sexualments dels fills i d'oferir-los a altres pederastes perquè hi mantinguessin relacions sexuals. Els nins tenen entre 3 i 9 anys.

L'arrestat, identificat com H.J., ja és a la presó per ordre judicial. L'home va abusar també d'altres menors, fills de les seves parelles sentimentals. Les agressions les gravava en vídeo i les distribuïa després entre cercles tancats de pederastes a internet.

La investigació, dirigida per la Brigada d'Investigació Tecnològica (BIT) i per agents de la Prefectura Superior de les Balears, s'inicià fa un mes. Va ser quan l'ambaixada alemanya alertà de l'existència a la xarxa d'un vídeo en què diversos infants eren agredits per un adult i obligats a mantenir relacions sexuals entre ells.

En l'enregistrament, el pederasta arrestat, que es feia anomenar Cooldadddy -Papà guai- facilitava una adreça de correu electrònic de contacte per als qui estiguessin interessats a abusar dels menors. Gràcies a la col·laboració de la Policia teutona, es descobrí que aquest correu havia estat donat de baixa a principi d'abril i que el detingut hi utilitzava connexions remotes per dificultar-ne la localització. A més, les dades personals amb les quals n'havia registrat l'alta eren falses.

Els agents analitzaren a fons el contingut de la gravació, que mostrava l'adult i els quatre infants al camarot d'un iot i a l'interior d'un domicili. Per diversos detalls de les imatges, varen tenir la certesa que els fets s'havien comès en algun lloc de Mallorca i, també, que l'agressor era el pare, si més no, d'un dels menors. En un moment de la filamació es podia sentir que una de les víctimes cridava i li deia "papà".

La investigació

La Policia inicià llavors una acurada recerca per detenir el pederasta i posar els infants fora de perill. S'investigaren col·legis de l'Illa, ports esportius i empreses de compravenda de iots. La pista clau arribà d'un dels centres escolars, on els agents reconegueren dos dels menors i els pares. No obstant això, feia dos anys que els petits no anaven a aquella escola i els progenitors s'havien separat. Finalment, els investigadors localitzaren el centre on estudiaven i n'interrogaren la mare que, després de veure les imatges, identificà l'autor de les agressions, dos dels fills propis i una nina, filla d'una parella posterior de l'exmarit. El pederasta havia obert un perfil en una xarxa social per contactar amb altres menors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tomeu, fa mes de 12 anys

Lo que necessita és un tret a les pilotes, no un metge. Perdonau-me aquest llenguatge, però és que això és molt fort...

Valoració:8menosmas
Per pamipipa, fa mes de 12 anys

Com pot fer això un pare a un fill? Aquest pinxo està ben tronat; necessita mà de metge

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente