muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Una brega de parella, possible causa d'un accident de cotxe

El vehicle sortí de l'autopista Palma-Inca, a 800 metres de la sortida de Consell, i rodà més de 150 metres amb voltes de campana

Dues persones han estat hospitalitzades a Son Dureta, una d'elles de caràcter reservat. Aquest és el balanç d'un aparatós accident de trànsit registrat a l'autopista de Palma-Inca, a uns 800 metres abans d'arribar a la sortida de Consell. Devers les dues de la matinada, els serveis d'emergència foren alertats que un vehicle havia sortit de la via, havia col·lidit contra dues tanques metàl·liques i recorregut més de 150 metres fent voltes de campana.
Tot apunta que la dona, que conduia el turisme, havia discutit amb la parella i motivada per això perdé el control del cotxe. Segons les seves declaracions, venien d'un acte social i tornaven cap a casa.

D'altra banda, al punt que uneix les Avingudes de Palma amb la d'Alemanya, també devers les dues de la matinada, el conductor d'un cotxe perdé el control i s'endugué un semàfor per davant. La Policia Local féu la prova d'alcoholèmia al conductor i resultà positiva. A més, dos dels ocupans hagueren de ser atesos pel SAMU-061 i el SAMIB amb ferides de diversa consideració.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.