cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.26°

Detingut un home com a presumpte autor dels atracaments

De 48 anys, és sospitós d'haver comès l'assalt a entitats bancàries de Consell i Es Figueral els passats 4 i 5 d'octubre

La Guàrdia Civil ha detingut a un home, Bernardo P.M. de 48 anys, com a presumpte autor de dos atracaments a entitats bancàries que es van cometre els passats dies 4 i 5 d'octubre en les localitats de Consell i Es Figueral, respectivament. La detenció de l'individu s'ha basat en les proves i fotogrames obtinguts de les càmeres de seguretat, així com en les indagacions realitzades per diverses patrulles de la Guàrdia Civil en diverses localitats de l'illa i la col·laboració ciutadana, per determinar que les característiques del detingut es corresponien amb les de l'atracador.

En el moment de l'arrest fet aquest dimecres a Lloseta (Mallorca), la policia Judicial de la Guàrdia Civil va trobar a poder del detingut una pistola del calibre 4,5 emprada en els assalts, així com una gorra, unes ulleres de sol i peces de vestir també usades en els atracaments. A més, es van aclarir i se li van imputar al detingut 17 robatoris amb força efectuats en immobles de les localitats de Marratxí, Inca i Alcúdia, comesos en dates anteriors, i en els que es van sostreure joies, diverses maquinàries, eines i altres tipus de béns.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Conseqüències de l'economia de mercat, fa mes de 13 anys
Conseqüències de la crisi capitalista., perquè aquest home tenia deutes per pagar i estava a l'atur.
Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente