algo de nubes
  • Màx: 18.85°
  • Mín: 9.02°
18°

Delgado dóna 130.000 € a una entitat vinculada a la germana d'un assessor seu

L'Ajuntament de Calvià adjudica el contracte per a la gestió d'una pista d'atletisme a la parent de Younes Ouriaghli

45902
Imatge d'arxiu de l'elit d'assessors de l'ajuntament de Calvià. Younes Johny Ouriaghli, el segon de la dreta. | R.F.

L'Ajuntament de Calvià ha decretat l'adjudicació provisional d'un contracte de 129.505 euros a l'Associació esportiva d'atletisme de Calvià, representada per la germana de l'assessor de política esportiva del batle, Carlos Delgado (PP), Younes Johny Ouriaghli Goyanes.
El decret d'adjudicació provisional firmat pel tinent de batle d'Esports i Comerç de l'Ajuntament de Calvià, Manuel Grillé Espasandín (PP), el 30 d'agost passat acorda "adjudicar de manera provisional el contracte Servei de col·laboració en la gestió de la pista d'atletisme de Magaluf a l'Associació esportiva d'atletisme de Calvià, representada per María Nadia Ouriaghli Goyanes, per un import de 129.505 euros i amb una durada de dos anys. Tot això, de conformitat amb la proposta de la mesa de contractació de data 26 d'agost de 2010, i amb estricta subjecció a la seva oferta", diu el decret.
Crida l'atenció que la durada del contracte atorgat a la germana de l'assessor esportiu del batle sobrepassi el seu mandat, ja que -si no hi ha més sorpreses al capdavant de la candidatura del PP a la Batlia de Calvià en les pròximes eleccions municipals- Delgado deixarà el càrrec el maig de 2011, mentre que el contracte adjudicat a l'associació vinculada a Nadia Ouriaghli Goyanes es prolonga fins al darrer trimestre de 2012.
El germà de l'adjudicatària del contracte en qüestió, Johny Ouriaghli Goyanes, forma part de l'elit d'assessors i de càrrecs de confiança de Carlos Delgado. Concretament, ocupa el càrrec de responsable de projectes en l'àrea d'Esports i, per això, percep al voltant de 40.000 euros públics anuals.

400.000 euros a l'any
Ouriaghli també exerceix d'entrenador de joves valors de l'atletisme local, els quals són patrocinats i ajudats econòmicament pel Consitori calvianer. Tanmateix, no només brinda la seva experiència esportiva a joves promeses, sinó que també solia ser vist entrenant al costat de Carlos Delgado -gran aficionat a l'atletisme- quan aquest vivia en Calvià Vila.
D'altra banda, es pot apuntar que Younes Johny Ouriaghli va engrossir el 2007 la llista electoral de l'Alternativa Calvià d'Anselmo Martín. Concretament, va ocupar el tercer lloc d'aquesta candidatura, que no va aconseguir representació municipal.
Això no obstant, igual que Martín, Ouriaghli va ser repescat pel PP de Delgado obtenint un càrrec públic d'assessor. Mentre que ell és el responsable municipal de projectes esportius, Anselmo Martín ho és dels projectes relacionats amb les polítiques d'habitatge.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Un que no cobra 130 mil €, fa mes de 13 anys
N´hi qualcun que va a Son Caliu d´aquests pobres pepers o pepets que s´enduen 130 MIL € PER LLEPAR AQUEST batle SATÀNIC de Calvià.
Valoració:4menosmas
Per Gallineta., fa mes de 13 anys
El "Sincomplejos" ja va proves...
Valoració:6menosmas
Per Pobret de mi, fa mes de 13 anys
Pregunta: Mister Pirm va fer el contracte en Català o castellano.
Segona Pregunta: Com coren i entrenen en Castellano o en Català.
3ª Pregunta: Seguirant cobrant dels doblers públics o del afiliats a la Mallorca independiente
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente