algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
18°

La Fiscalia demana 13 anys de presó per a un acusat d'agressió sexual

Els fets tingueren lloc el setembre del 2009. L'inculpat, llavors de 37 anys d'edat , va assetjar una de menor de 14 anys

La Fiscalia sol·licita 13 anys de presó per a un home acusat d'agredir sexualment una de menor de 14 anys a casa d'uns amics, on va conduir la presumpta víctima a una habitació en la qual va consumar aquests fets mentre la resta es trobava al menjador veient vídeos musicals. L'inculpat serà jutjat el pròxim dimarts, a partir de les 10.15 hores, a la Secció Segona de l'Audiència Provincial de Palma. El Ministeri Públic reclama a més que Samuel O.O., de nacionalitat nigeriana, indemnitzi amb 12.000 euros a la menor pels danys morals, així com una fiança de responsabilitat civil per la mateixa quantitat a fi de garantir les responsabilitats pecuniàries que es derivin d'aquest procés.

En concret, els fets van succeir el 7 de setembre de 2009 en un habitatge situada a l'Avinguda de les Puntetes de Cala d'Or, on, segons relata l'acusació en el seu escrit de qualificació provisional, va acudir l'afectada després ja que una amiga volia presentar-lo al processat, que llavors comptava amb 37 anys. Una vegada presentats, i després de rebutjar la jove la beguda que ell li va oferir, l'acusat li va donar un petó i tot seguit li va agafar del braç, la va portar a l'habitació situada al costat del saló i, una vegada dins, la va empènyer sobre el matalàs, començant a despullar-se i també a treure-l'hi la roba. Va ser en aquell moment quan, d'acord a l'escrit de la Fiscalia, l'inculpat va començar a abusar de la menor aprofitant la curta edat de la víctima -ell sabia que tenia 14 anys ja que se l'havia preguntat prèviament- i la superioritat que suposava la diferència de 18 anys entre ambdós.

Malgrat que la víctima plorava, cridava i tancava les cames, ell va continuar abusant d'ella fins que aquesta va desistir en els seus crits després d'un minut, a causa de l'elevat volum de la música. Després de consumar els fets, el processat va sortir de l'habitació per vestir-se i quan al saló li van preguntar si estava bé i què havia passat, va respondre que estaven esperant la menor i que havia de marxar. Quan la presumpta agredida va abandonar l'habitatge, es va dirigir amb el seu ciclomotor a casa d'una amiga, on va relatar el succeït i va demanar que l'acompanyassin a un centre mèdic perquè li receptassin la píndola del dia després. Després d'això, la menor, que mai no havia mantingut relacions sexuals, va decidir denunciar els fets aconsellada pel seu cosí, a qui també va explicar l'ocorregut.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.