nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Cinc ferits per una baralla multitudinària a Alcúdia

Els fets ocorregueren a les set del matí en un karaoke. Els implicats s'agrediren amb matxets, ganivets i navalles, i dos acabaren detinguts

"Ha estat una autèntica carnisseria", comentaven, clarament nerviosos, alguns dels veïns del local Music-Bar Karaoke Veladas, al carrer Marisc d'Alcúdia i on, a primera hora d'ahir dematí, hi hagué una multitudinària baralla entre ciutadans àrabs.

Els fets, segons informació policial, es produïren cap a les set del matí. El propietari del local d'oci sortí al carrer cridant i demanant auxili. Segons sembla, un nombrós grup de ciutadans àrabs s'havia embolicat en una sanguinolenta brega.

Molts testimonis afirmaren que durant la disputa els implicats feren servir matxets, ganivets i navalles. De fet hi ha hagut molts ferits, cinc dels quals s'hagueren de ser ingressats a l'Hospital Comarcal d'Inca.

Davant l'allau de trucades dels veïns, hi anaren dues patrulles de la Guàrdia Civil i dues més de la Policia Local d'Alcúdia. Demanaren l'assistència dels serveis sanitaris, que atengueren molts ferits. Les versions encara són molt contradictòries i, tot i que es varen detenir dos individus, un originari del Paquistan i l'altre del Marroc, no se'n descarten més.

La baralla causà pànic entre els residents de la zona, perquè "fou molt sanguinolenta", segons alguns policies. "El terra era ple de sang" i "un dels ferits fins i tot tenia la sola d'una bota marcada a la cara, les escenes foren molt salvatges", conclogueren.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 14 anys
Senyors, això és espanya! Això és la immigració del PP i del PSOE. Això és el permeten les lleis espanyoles.

Una immigració sin complejos, unes lleis sin complejos. Aquest negoci de ser espanyols ja no convenç.

País d'incompetents!!!
Valoració:16menosmas
Per Miquel, fa mes de 14 anys
Aixó es can "boom"...Només els em ensenyat a fer carreteres i paret seca (als polítics i empressaris només els han interessat per aixó), i als seus nins, a la escola, un poquet de catalá.I ara que será d'ells i nosaltres?
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente