algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Tres detinguts per agredir amb arma blanca a un alemany a S'Arenal

Els individus són compatriotes de la víctima. La Policia Nacional investiga les circumstàncies de l'agressió i no descarta més detencions

La Policia Nacional ha detingut a tres individus, tots de nacionalitat alemanya, per la presumpta agressió amb arma blanca a S'Arenal d'un compatriota de 38 anys que es troba ingressat en Son Dureta en estat greu.

L'apunyalament, segons les primeres indagacions realitzades pel Grup d'Homicidis de la Policia Nacional, va poder ser el resultat d'una baralla entre turistes alemanys que es trobaven a la zona de lleure nocturn de la Platja de Palma.

L'agressió, segons han informat fonts del servei d'emergència 061, es va produir a la 1.05 hores al carrer Agustí Catany, al costat del carrer del Pernil, des d'on una UVI mòbil va traslladar a la víctima a l'hospital Son Dureta de la capital balear, en el qual va ingressar amb quatre ferides, al costat i una mà.

Avui està previst que la víctima sigui sotmesa a una intervenció quirúrgica per intentar reparar un tendó que una de les incisions va trencar a una mà. Així mateix, està essent atès de diverses punyalades a la melsa.

Per la seva part, la Policia Nacional continua la investigació i no descarta noves detencions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.