algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

“M'apallissaren com un ca i em volien tirar daltabaix”

Pedro Belmonte, l'hostaler de 74 anys assaltat a la seva finca, es recupera de les lesions. Encara no s'ha trobat cap dels cinc agressors.

38282
Belmonte, recuperant-se ahir a la seva finca. | J.J.

A 74 anys, Pedro Belmonte ha tornat a néixer. L'hostaler de la finca de la barriada de Son Roqueta que va patir un intent d'atracament dilluns es recupera ara a casa seva de la brutal pallissa que rebé. Belmonte va revelar ahir que els agressors també van estar a punt de tirar-lo per un precipici de sis metres. L'hostaler ja fa quinze anys que fa feina a la finca de Son Fort, del carrer Can Sbert, i a les tres de l'horabaixa de dilluns va adonar-se de la presència d'un cotxe que entrava al solar. Probablement, els intrusos, un grup de tres homes i dues dones, no esperaven trobar-l'hi. Quan Belmonte es dirigí cap a ells, aquests el van apuntar amb una pistola i van agredir-lo: li trencaren un dit i un braç.

"Van començar a escorcollar la casa i em van robar uns 500 euros que tenia guardats -explica Belmonte-. Un dels agressors volia tirar-me pel precipici de la finca, però una de les dones li va cridar que em deixàs, que ja tenien els diners, i al final van partir". Belmonte relatà ahir que ho va passar molt malament i que encara estava una mica espantat, però que s'estava recuperant. Van arribar a desfigurar-li la cara: "Tenia el nas, el front, una galta i un ull molt inflats, però ara la tinc molt millor". Belmonte, igual que els veïns, també confia que la Policia trobarà aviat els agressors, perquè "són molt violents".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per XISCA, fa mes de 14 anys
I AFEGIR... QUE ELS AGRESSORS EREN IMMIGRANTS SUDAMERICANS. NO HI HA RES DE NOU. AQUEST DIARI AMAGANT LA VERITAT I PROTEGINT ALS ESTRANGERS
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente