lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

La fiscalía s'oposa de nou a la llibertat provisional de Rodrigo de Santos

La Fiscalía s'ha oposat avui per segona vegada a la posada en llibertat provisional de l'exregidor d'Urbanisme de Palma en la passada legislatura Javier Rodrigo de Santos, empresonat per la comissió d'un presumpte delicte d'abusos sexuals a dos menors, pel que serà jutjat pròximament.

Es tracta de la segona ocasió en la que l'advocat de l'extinent d'e batle del PP, José Ignacio Herrero, sol·licita la llibertat provisional per al seu client, que porta en presó preventiva des del passat mes d'abril, fa ja gairebé un any. El tribunal de l'Audiència de Palma que instrueix aquest assumpte podria pronunciar-se la pròxima setmana sobre aquesta petició.

A més d'aquesta, de Santos té oberta una altra causa judicial pel presumpte ús d'una targeta de crèdit municipal i la despesa d'uns 50.000 euros en els serveis d'un prostíbul masculí de la capital balear.

La vista d'avui s'ha celebrat davant del tribunal de la secció segona de l'Audiència Provincial de Palma, després que fa uns dies l'advocat defensor recusàs un dels magistrats que integren el tribunal. L'advocat va al·legar que el magistrat en qüestió estava contaminat perquè ja es va pronunciar en una primera ocasió en la qual va ser denegada la llibertat de l'acusat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.