nubes dispersas
  • Màx: 12.89°
  • Mín: 7.47°
12°

Hospitalitzat un jove que fou apallissat a Sineu amb un bat de beisbol

L'agressor, que ha estat detingut, l'atacà per gelosia perquè la víctima manté una relació en l'actualitat amb la seva exal·lota

Un jove de 30 anys es troba hospitalitzat a Son Dureta en estat molt greu amb una doble fractura de crani, ruptura de canell i altres lesions, a conseqüència de la brutal pallissa que patí a Sineu. La Guàrdia Civil ha detingut un xilè que l’atacà suposadament per gelosia, ja que la seva exal·lota és l’actual parella de la víctima. Antonio P.R., el ferit, viu amb la seva família a Sineu i fa un temps que surt amb una mallorquina, també de la seva edat. L’al·lota, fa unes setmanes trencà amb Alexander Filipe G.A., un xilè establert a Palma de 25 anys. Aquest segon no encaixà de bon grat la ruptura sentimental i continuà assatjant la jove perquè tornàs amb ell. L’exal·lota, en canvi, no volia reprendre la relació i inicià una amistat amb Antonio, un veí de Sineu que treballa a Palma.

La matinada de dilluns, l’estranger ideà una estratègia per agredir de manera salvatge el seu "rival". S’apoderà de la targeta SIM del telèfon de la seva excompanya i envià un missatge a Antonio, fent-se passar per ella. Li demanava ajuda, i ell esperà fora, al carrer, que el jove sortís. Eren les cinc de la matinada, el carrer era desert, i quan el mallorquí estava tancant la porta fou atacat amb una violència inusitada. L’agressor, que duia guants, empunyava un bat de bèisbol, amb el qual el copejà de manera repetida al cap i a altres parts del cos. Els investigadors creuen que la intenció de l’atacant era matar el jove.

Ahir al matí l’escena de la pallissa continuava coberta de sang. N’hi havia un gran bassiot damunt la vorera i gotes i regueres a les parets i finestres de la casa. Antonio, l’apallissat, era ja en mans de l’agressor quan un veí sentí els crits i sortí al carrer, armat amb una barra de ferro. El xilè, llavors, va emprendre la fugida i deixà el mallorquí estirat sobre l’asfalt, cobert de sang i amb lesions molt greus. Antonio P.R. fou hospitalitzat amb caràcter urgent i els metges li diagnosticaren doble fractura cranial, ruptura de canells (per intentar defensar-se) i altres lesions severes. Ahir havia recuperat la consciència, encara que els facultatius desconeixien l’abast de les lesions cranials. L’acusat fou detingut l’horabaixa a Palma, després d’una ràpida investigació de la Guàrdia Civil i el bat de bèisbol i els guants també han estat recuperats. Alexander Filipe passarà avui a disposició judicial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 15 anys
L'ajuntament s'hauria de presentar com a acusació particular.
Valoració:10menosmas
Per Rafel., fa mes de 15 anys
És que Sudamèrica les banys també couen... Aquest deu esser del partit d'en Pinochet.
Valoració:3menosmas
Per Forà, fa mes de 15 anys
Estic amb en Toni, JA VA SENT HORA DE NOLTROS, ELS MALLORQUINS, DE QUE ELS PLANTEM CARA, MASSA HOSPITALITAT = POBLE DEBIL
Valoració:8menosmas
Per Toni, fa mes de 15 anys
No tots els sud-americans que han venguta a Mallorca són iguals però convé recordar que mentre uns ataquen el català a l'escola i als hospitals, altres com els Latin King s'apoderen de places i carrers i d'altres apallissen i asassinen els mallorquins.

Fins quan Mallorca aguantarà sense sortir al carrer aquest roi seguit de putades? A Sineu no és la primera agressió brutal que hi ha hagut per part de sud-americans. Ja va passar a l'escola una agressió que va indignar tot el poble. Passa d'hora que tot Sineu, i qui diu tot Sineu ha de dir tot Mallorca, que es planti al carrer per aturar aquesta invasió.
Valoració:12menosmas
Per Pere, fa mes de 15 anys
Esto es el bronx!
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente