algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

“Jo no he matat la vostra filla”

Hermenegildo Fernández Salvà, acusat del crim de Laura Gallego i empresonat a Palma, se'n declara innocent en una carta enviada a la mare de la víctima

 "Jo no he matat la vostra filla". Hermenegildo Fernández Salvà, el jove empresonat pel crim de Laura Gallego Negre al Figueral, ha enviat una carta a la mare de la víctima en la qual proclama la seva innocència i assegura que la Guàrdia Civil "m’ha cercat directament a mi" perquè és toxicòman i delinqüent.

Aina Negre, la mare, just rebre la missiva amb el segell del centre penitenciari, es posà en contacte amb la Policia Judicial de la Guàrdia Civil, que ha afegit aquesta carta a les diligències.

Hermenegildo Fernández manté que la veritat "només la sé jo" i afegeix que lluitarà per demostrar que ell no tingué res a veure amb la pallissa mortal que rebé la seva companya sentimental, al garatge que utilitzaven com a dormitori.

El mecànic empresonat, el David, també ha enviat comunicats als mitjans de comunicació. "És clar que Laura va morir al garatge, però no vaig ser jo qui la va matar. És clar que vaig rentar Laura, però en cap moment no vaig esborrar cap taca de sang ni en vaig tenir la intenció", manté.

Hermenegildo reconeix que feia temps que ell i la seva companya compraven droga amb bitllets falsos: "Encara que no és igual posar dos bitllets de curs legal i un de fals que donar-ne tres de falsos".

El presumpte assassí insisteix que "no us podeu imaginar com és de dur que et culpin d’una cosa que no has fet" i evidencia que ha caigut en una depressió profunda. "Només tenc ganes de plorar, d’estar al llit i fins i tot de llevar-me la vida, perquè és injust que des del dia que digueren el meu nom per l’emissora i demanaren informes requisitoris, hagi quedat com l’autor de la mort de Laura".

Fou Hermenegildo qui demanà ajuda la nit que es descobrí el cos sense vida de la jove palmesana, però a la carta deixa ben clar que si hagués sabut el que acabaria succeint, "podeu creure que no hauria telefonat a la Policia".

L’exboxador aficionat reitera que "tenc la consciència molt tranquil·la, i Laura i jo sabem que no hi tenc res a veure. Per molt drogat que anàs, mai de la vida no li hauria fet el que li feren". El mecànid admet la seva dependència de les drogues.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.