cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

L'EMT de Palma desvia autobusos de les línies 8, 3 i 4 de les seves rutes per a atendre l'arribada de creueristes al port de Palma

L'EMT de Palma ha desviat autobusos de diferents línies com la 8, 3 i 4 de les seves rutes habituals per a atendre l'arribada de creueristes al port de Palma.

Segons han confirmat des de l'Ajuntament a la Cadena SER, el motiu és que falten 60 vehicles que encara segueixen a cotxeres pendents de qualque reparació.

Des de l'equip de govern municipal asseguren que varen començar la legislatura en una situació molt complicada amb 84 vehicles pendents de reparar.

El delegat sindical del SATI a l'EMT, Andrés Rodríguez, parla de situacions puntuals que venen derivades de la falta de vehicles. Assegura que és un problema que no es donava en l'anterior legislatura i que ve motivat per la quantitat d'autobusos que estan en el taller pendent de reparació.
L'exregidor de Mobilitat, Xisco Dalmau, del PSIB-PSOE, considera que Cort no pot traslladar una incidència interna de l'empresa a l'usuari.

De la seva banda, Neus Truyol, de MÉS per Palma, afirma que «El PP fa feina pels turistes i no pels veïns» i considera que això és «una raó més per reduïr creuers, ens lleven serveis públics».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xisca, fa 9 mesos
No ets capàs d'entendre res. ... O si saps be que volia escriure PATÈTICA i sols fas conya? Tens l'enteniment ben curt, mestre de ses tonteries.
Valoració:0menosmas
Per Xerr mallorquí, fa 9 mesos
Però com que sempre mos han dit que vivim d'es turisme la gent acaba assimilant aquesta idea, la dona per bona i la creu. La realitat però és tot lo contrari. Els que viuen del turisme són els que van acunyar la frase (ho van fer per impedir queixes de la població ) i tots els demés el patim.
Això no acabarà fins que la població no entengui això i surti al carrer a demanar els seus drets. I òbviament això també passa per votar amb coherència.
Valoració:1menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 9 mesos
@xisca

"Papetica"?.
Qué es "papetica"?.
Aranés?.
Català de Perpinyà?.
Valoració:0menosmas
Per xisca, fa 10 mesos
No tenc mai cap consulta a la Casa Del Mar. I que tu t'atreveixis a fer rialletes dels malalts, i gent gran, que tenen dificultats per arribar.hi, diu tot el que hem de saber de tu mateix. PAPETICA criatura.
Valoració:0menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 10 mesos
@xisca

Te lo puedes creer?.
Y la Casa del Mar, sin bus.
Indignante.
Valoració:0menosmas
Per Aida, fa 10 mesos
Y ésto no ha hecho más que empezar. Servilismo al servicio de la masificación.
Valoració:9menosmas
Per xisca, fa 10 mesos
Demostrant així, que ni ells estan preparats per rebre tants turistes!
Valoració:22menosmas
Per un veí, fa 10 mesos
Com sempre, continuem sent ciutadans de segona, amb menys drets que els turistes.
Valoració:25menosmas
Per Toni, fa 10 mesos
Clar que sí! Bienvenido Mister Marshall!!
Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente