cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Convoquen una concentració urgent per Palestina a Palma

222069

Un grup de solidaris, anomenats Ciutadans per Palestina - Mallorca, han decidit convocar una concentració «com a resposta davant la inactivitat militant arran dels recents esdeveniments a Palestina i a l'Orient Mitjà i per tal de demostrar el nostre rebuig al sionisme imperialista que perpetua del genocidi de l'Estat criminal d'Israel d'ençà de la seva creació el 1948».

La concentració és aquest dimecres, 11 d'octubre, a les 20 hores, a la plaça d'Espanya de Palma.

El manifest

«Un grup de solidaris, que ens hem denominat Ciutadans per Palestina – Mallorca, hem decidit convocar una concentració com a resposta davant la inactivitat militant arran dels recents esdeveniments a Palestina i a l’Orient Mitjà i per tal de mostrar el nostre rebuig al sionisme imperialista que perpetua del genocidi de l’Estat criminal d’Israel d’ençà de la seva creació el 1948.

La situació no ha fet més que empitjorar en les darreres dècades. El darrer episodi el trobam amb l’aixecament de Gaza i posterior resposta de l’Estat sionista massacrant, mitjançant intensos bombardejos aeris, la població civil amb l’excusa de perseguir els terroristes de Hamas.

Aquest manifest no ataca cap religió ni identitat. Però sí assenyala la ideologia del sionisme, assimilada maliciosament com a pensament únic dins el judaisme, com a responsable directa d’aquest genocidi encapçalat actualment per un Benjamin Netanyahu, primer ministre d’Israel, que deshumanitza els palestins tal i com feren els nazis durant el III Reich en la persecució als jueus.

També cal afegir les seves paraules de Netanyahu el 2015 exonerant públicament Adolf Hitler de qualsevol responsabilitat en l’extermini de sis milions de semites europeus, acusant al gran muftí de Jerusalem d’haver-lo incitat a la Solució Final i l’holocaust per justificar la seva hostilitat cap al poble palestí.

Però, entre les moltes contradiccions de l’Estat sionista, hi trobam també el recent suport que ha donat al règim de Maidan, el qual arma per poder-se defensar i en nega aquest dret als palestins de Gaza i Cisjordània.

El sionisme vol assimilar-se com a pensament únic dins el judaisme i, d’aquesta manera, s’aprofita per desacreditar com anti-semita qualsevol crítica a un projecte imperialista que usa el nom d’Israel i l’estrella de David per perpetrar les seves atrocitats.

Una fal·làcia fàcilment desmuntable si tenim en compte que, per exemple, les comunitats jueves ultra-ortodoxes reneguen del sionisme. Moltes d’elles no han volgut anar a viure dins l’Estat israelià i mantenen la llengua seva yiddish per comunicar-se, desmarcant-se de l’hebreu.

Per altra banda, volem denunciar també la manipulació que la maquinària de propaganda sionista està duent a terme focalitzant únicament en Hamas per assimilar la contra-ofensiva del poble palestí des de Gaza amb el fonamentalisme islàmic.

Però es comptabilitzen fins a un total de tretze col·lectius armats que estan participant en l’auto-defensa palestina, entre les quals s’hi troba el Front Popular d’Alliberament de Palestina de caire marxista i laic o la presència de Fatah en el govern de Cisjordània.

Cal explicar també que el relat per deslegitimar l’operació denominada com a Diluvi a al-Aqsa es basa en el nombrós llistat de baixes civils que ha provocat en població israeliana. La majoria d’aquests són soldats de les forces d’ocupació o colons sionistes.

Aquests darrers han participat activament, durant les darreres dècades, en l’usurpació de terres, destrucció d’habitatges i també en els assassinats contra els palestins per anar minvant la seva presència a les zones de Gaza i Cisjordània.

Dos territoris que representen les zones més densament poblades del planeta degut a la pressió que exerceix l’Estat sionista d’Israel per arraconar-los en un espai cada vegada més reduït. El registre de palestins tancats en aquest apartheid sionista és de dos milions de persones, la majoria són dones, infants i persones grans.

Representant una població vulnerable davant la maquinària bèl·lica d’un Estat que rep el suport d’altres potències imperialistes com els Estats Units o els de l’aliança de l’OTAN per amenaçar i agredir cíclicament tot l’Orient Mitjà, com en els episodis viscuts al Líban i Síria, que pot provocar conseqüències globals si perduren aquestes hostilitats.

Apel·lam a les personalitats, institucions, partits, associacions i col·lectius socials a sumar-s’hi a aquest manifest i no ser còmplice. Així com també feim una crida al boicot a Israel en tots els seus aspectes començant per la concentració convocada.

EXIGIM QUE S’ATURI AQUEST GENOCIDI PER PART DELS SIONISTES

REIVINDICAM EL LEGÍTIM DRET DELS PALESTINS DE DEFENSAR-SE MALLORCA AMB EL POBLE PALESTÍ!

VISCA PALESTINA LLIURE!».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Arditi, fa 10 mesos
Hamas és una organització política i armada radical islàmica i germana de la jihad islàmica que no veu més enfora que lo que suposa que li diu l'alcorà i comet crims i horror contra tots els que no combreguin amb ells. Si, és al poder perquè va guanyar unes eleccions a un territori (Gaza) d'uns 40 km de llarg per 10 d'ample on hi malviuen uns dos milions d'habitants amb condicions gairebé infrahumanes. A Cisjordania la controla l,ANP , més moderada que els terroristes islàmics i que lluiten per obtenir un estat lliure. Des que va nèixer Israel el seu estat no ha aturat d'enviar colons jueus a Cisjordania passant-se pel forro els acords internacionals i les condemnes dels drets humans. I l'estat israelià actua d'aquesta manera perquè els ciutadans israelians han votat a grups polítics que volen engrandir Israel més enllà de les fronteres originals acordades. Hitler també va guanyar les eleccions. I ara mateix Israel està governada per polítics d'extrema dreta i ultraortodoxos (que es lliuren de no anar a la guerra ni fer la mili) que es consideren el poble elegit, una raça superior.
Valoració:0menosmas
Per Qui diu la veritat?, fa 10 mesos
Que és més fàcil de creure? Que els jueus vivien a aquella terra, que abarcava Israel, Palestina i Jordània i que l'Imperi Romà va fulminar i que en la actualitat ocupen una tercera part del seu territori original. O bé és més plausible pensar que els àrabs son allà des que hi ha humàns i que Mahoma va anar a Jerusalem des f'Aràbia en un cavall volador amb cara d'home i que a on ara hi ha la mesquita de Al- Axa de va elevar cap al cel.
La història amb més probabilitats de ser real, deu ser la vertadera.
Valoració:-1menosmas
Per S'Hort des ca, fa 10 mesos
A molts que dom d'esquerres i que mos havien enganat amb la història dels palestins febles i pacífics, ja se mos ha caigut la bena dels ulls.
Hamas és de la mateixa estirp que els talibans i Estat Islàmic. Exactament el mateix.
Valoració:7menosmas
Per Catalunya insular, fa 10 mesos
Sí, i lliure d'islamistes també!
Valoració:13menosmas
Per MMXXIX, fa 10 mesos
L'estat que persegueix les dones que opinen, que els diu com han d'anar vestides, que les apallissa i mata, Iran, també dóna suport a Palestina.
Valoració:13menosmas
Per Von der Layen té raó, fa 10 mesos
Que el poble palestí no en té la culpa, és una inexactitut i una manera més de disculpar- los.
Perque Hamas també és un partit polític, i ara governa perque va guanyar unes eleccions, el que significa que no tothom els va votar, però si la majoria de la població.
En quant a l'ajuda humanitària que dóna Europa a Palestina, no s'hauria de donar a aquest govern per la seva gestió, perque tanmateix les ajudes no arriben al poble i els jerifalts s'ho gasten en armes o s'ho reparteixen entre ells.
Les ajudes s'haurien de canalitzar a traves de les ONGs que treballen en aquella regió. I que Hamas no ves ni un euro europeu, perque encara utilitza els nostros donatius per atacar a gent innocent.
Valoració:3menosmas
Per No tota l'esquerra està de part dels teroristes, fa 10 mesos
@Omerta. Tota no. Som molts els progressistes que no estam d'acord, amb aquesta adoració que senten els líders de l'esquerra més allà del PSOE, cap als palestins, que per grossa que la facin als israelians, per ells les víctimes sempre son els àrabs.
Com aquesta vegada, que des- del minut 1 de la matança de jueus per part de Hamas, encara no hi havia hagut respostes per part d'Israel i els de Sumar i de Podemos ja se manifestaven en favor del poble palestí i no s'en recordaven de tots els joves, infants i majors jueus massacrats per la seva banda terrorista, patrocinada per aquest país tan "feminista i democràtic" que se diu Iran.
I el que passarà amb l'extrema esquerra serà que els que no estam d'acord amb aquesta postura, no els tornarem a votar mai més en la nostra vida i encara se faran més petits .
Perque els que se posa de part de la Jihad islàmica, només pot dur mort i destrucció fins i tot al seu propi poble.
I perque si només els commouen uns i els altres no els inspiren gens de compassió, vol dir que només ténen mitja humanitat.
I ara ja me poden dir "nazi" , com diuen als jueus alguns energúmens per fer- los tot el mal moral possibl, que no canviarem, ni els tornarem a votar. Perque han demostrat que, o ténen qualque cosa amagada, o valoren més els àrabs que duen a les seves files que tota la resta d'europeus que els representen, o és que son una ignorants, que no desconeixen la Història i que s'han deixat manipul.lar pels mitjans de comunicació, com el programa de La Sexta que presenta Antonio Ferreras, que fa vertader oi.
Valoració:1menosmas
Per xisca, fa 10 mesos
NO A LA GUERRA! NO A LES ARMES! Tot això és una bestiesa. Com se pot ser tant salvatges???!!! QUE NO!
Valoració:1menosmas
Per un veí, fa 10 mesos
No hi ha bando bo, però si un poble que esclafa a un altre des de fa molt de temps, sense que ningú faci res.
Resolucions incomplides i molt de mirar cap a una altre banda.
Si no s'arregla, això estarà així sempre.
Valoració:3menosmas
Per omerta, fa 10 mesos
tota la progresia, ensinistrada pels polítics d'extrema esquerra, han sortit al carrer a manifestar-se a favor de Palestina i a més alegrant-se de la massacre de civils innocents, i el que és pitjor, veure al col·lectiu arc de Sant Martí en aquestes manifestacions, suposo que han d'ignorar que l'Islam prohibeix i condemna l'homosexualitat i els lapidin en carn viva. Veient aquestes coses hom perd la fe en la humanitat, especialment veient com gent que viu a la calor d'occident recolza animals amb costums bàrbars que no dubtarien ni un segon a imposar-nos els seus costums i esclavitzar-nos, són gent amb el cervell completament rentat.
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente