cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

L'Obra Cultural Balear es reunirà amb Prohens aquest divendres

La presidenta del Govern, Marga Prohens, rebrà aquest divendres en audiència al president de l'Obra Cultural Balear (OCB), Joan Miralles.

La trobada serà a les 13.00 hores en el Consolat de Mar i la líder de l'Executiu balear estarà acompanyada pel director general de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB), Llorenç Perelló.

Per part de l'OCB també assistiran l avicepresidenta, Lena Serra, la gerent, Francisca Niell, i el secretari, Damià Perelló.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jo, fa 10 mesos
No entenc perquè s'han de reunir amb la Prohens...és com parlar amb una coliflor...
Valoració:1menosmas
Per Que vagi alerta, fa 10 mesos
Que no se deixi embolicar per aquesta gent. Perque els que governen ara no son especialment intel.ligents, però se la saben mooooolt llarga.
Valoració:7menosmas
Per Destroyer, fa 10 mesos
Me alegra ver cómo la comunidad Valenciana desmonta en 3 meses toda la normativa totalitaria de los supuestos progres del PSOE y Compromis. Ese es el camino a seguir en Baleares.
Valoració:-17menosmas
Per ARRUIX!, fa 10 mesos
Aquest que presumeix de destructor se pensa que fa quedar malament als altres, quan en realitat només posa de manifest la manca d'educació i la misèria moral que arrossega tota la guarda de la extrema dreta.
I ja hem pogut comprovar, que fan aquests individus que diuen que estimen tant a Espanya i que matarien per ella: Perque ha estat tocar una mica de poder, i un poder adquirit només per haver pactat amb el PP, que ja els han trobat un cas de corrupció.
Molt d'estimar la nació espanyola, però bé que saben com xorissar- la.
Valoració:8menosmas
Per xisca, fa 10 mesos
I creieu realment que pot arribar a entendre alguna cosa? Ànims, no deixeu de intentar.ho. Ara bé, no espereu res mes que paraules buides i falses promeses. No vos deixeu enganyar.
Valoració:15menosmas
Per Destroyer, fa 10 mesos
No se por qué tiene que reunirse con esta asociación extremista y totalitaria. Tendría que hacerse un cordón sanitario a esa organización.
Valoració:-24menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente