cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

El batle de Palma es compromet a «donar suport» a les penyes mallorquinistes

El batle de Palma, Jaime Martínez, s'ha reunit aquest dimecres amb una representació de la Federació de Penyes del RCD Mallorca, en una trobada en la qual els ha transmès la intenció de l'Ajuntament de donar-los suport i ha agraït la seva tasca de suport al RCD Mallorca.

Segons ha informat el Consistori, aquest dimecres, a la reunió hi ha assistit també el gerent del Institut Municipal de l'Esport (IME), Miguel Ángel Bennasar.

Durant la trobada, els penyistes han comentat amb Martínez el calendari d'activitats que tenen previst realitzar durant aquesta temporada i han demanat la col·laboració de l'Ajuntament per posar en marxa alguns dels seus projectes.

Així, el batle els ha transmès la intenció del Consistori de donar-los suport i ha agraït la seva tasca de suport al club mallorquí. En finalitzar la trobada, la Federació ha lliurat a Martínez una placa d'agraïment del col·lectiu de penyes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per 99, fa 11 mesos
Ya solo falta que le regaléis otro estadio. ¿Qué no hay motivo? Montamos otra pachanga como la Universiada 99.
Y arreglado.
Valoració:2menosmas
Per no defraude, fa 12 mesos
Sr. Martinez. No es eso. No empiece a defraudar.
En Palma hay miles de cosas, dejados por el comunismo sociata, que necesitan arreglo.
¿Por que el Mallorca (Club de millonarios que juega en primera división) y no hacia el At. Baleares y otros club modestos cuyos jugadores no cobran nada?.
Así no, Sr. Martinez.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente