cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

L'Ajuntament de Palma es compromet a arreglar els vestidors dels camps municipals i a posar plaques fotovoltaiques

El batle de Palma, Jaime Martínez, ha anunciat un pla de reforma integral dels vestuaris dels camps gestionats per l'Institut Municipal de l'Esport (IME) i la voluntat d'instal·lar plaques fotovoltaiques o incorporar cobertes en les graderies.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, aquest dilluns, Martínez, el secretari general de Federació de Futbol de les Balears, Jordi Horrach, el tinent de batle d'Esports, Javier Bonet, el director general d'Esports, David Salom, i el gerent del IME, Miquel Àngel Bennasar, s'han reunit aquest dilluns en la seu de la Federació de Futbol de les Balears amb 28 clubs de Palma.

Així, la convocatòria ha congregat a 46 representants dels clubs usuaris dels camps gestionats per l'IME i aquests han pogut conèixer «de primera mà les línies de treball de l'equip de govern municipal», així com abordar les diferents necessitats dels clubs.

Durant la reunió, Martínez ha traslladat el seu compromís de posar en marxa diferents actuacions de millora i ha assenyalat que "«és hora de començar a posar a la feina en totes les necessitats que s'han identificat i de planificar les intervencions».

A més, ha assegurat que s'està treballant per a instaurar una brigada per a arreglar els desperfectes en totes les instal·lacions municipals, amb l'objectiu que tots els equips tenguin una instal·lació pròpia.

Per part seva, Bonet ha agraït «la bona acollida de la reunió amb un gran nombre d'assistents», i ha posat l'accent en «la importància del manteniment de la nova gespa dels camps, que quedaran coberts a partir de 2024 amb una ampliació de la contractació, així com la implementació d'una brigada».

Així mateix, ha assenyalat la intenció que tots els equips tenguin un espai propi com un dels objectius per a «equiparar les condicions dels clubs».

D'altra banda, en el torn de precs i preguntes s'han resolt diferents dubtes i s'han exposat peticions.

Així mateix, el IME recollirà totes les necessitats de cada club a través de correu electrònic abans de finalitzar aquest mes d'agost per a estudiar les intervencions a realitzar i contemplar-les en el pròxim pressupost.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.