cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

[VÍDEO] Miguel Ríos entusiasma els vells rockers mallorquins i canta «Benvinguts»

Quaranta anys i nou dies després d'aquell 3 d'agost de 1983, quan Miguel Ríos va omplir la plaça de toros de Palma amb un concert corresponent a la gira Rock&Ríos, el vell rocker (79 anys) va aplegar més de 5.000 persones al recinte de Son Fusteret de Palma. Moltes d'elles (la meitat varen aixecar la mà quan el cantant ho va demanar) havien estat al concert quatre dècades abans.

Evidentment que la nostàlgia va presidir el concert, però no va ser l'únic argument que oferí Ríos. Hi hagué grans cançons, excel·lents músics damunt l'escenari, un muntatge perfectament guionitzat i moltes picades d'ullet al públic mallorquí: els convidats, algunes paraules en mallorquí i la més emocionant, la meitat de la seva cançó més coneguda 'Bienvenidos' interpretada en català.

El concert de Palma era el primer de la nova ira del cantant de Granada i conté el mateix repertori dels concerts de fa 40 anys. Les grans cançons com l'esmentada 'Bienvenidos', 'Santa Lucia', 'El blues del autobús', 'Banzai', 'Himno de la alegría' o 'Lua'.

Els convidats que compartiren amb Ríos una cançó cadascú, varen ser Jaume Anglada, Carolina Cerezuela, Toni Pastor, José Cerro (Foraster) i Llorenç de Santa Maria que va recomanar a Ríos que si se volia drogar, compràs una ensaïmada de sobrassada.

Ríos oferí un concert de més de dues hores que aconseguí entusiasmar un públic que romangué assegut a les cadires fins la recta final del concert, durant la qual, els vells rockers varen moure els malucs com si tenguessin quaranta anys menys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.