cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Cort impulsa una campanya informativa per promoure el «descans del veïns»

El batle de Palma, Jaime Martínez, i el president de Restauració Caeb, Alfonso Robledo, han mantingut avui mateix una reunió en la qual han acordat posar en marxa una campanya conjunta de conscienciació ciutadana perquè els usuaris «es conscienciïn de la necessitat de respectar el descans dels veïns».

Segons han informat a les notes de premsa, la campanya es desenvoluparà en les zones de Blanquerna, el Passeig Marítim, Santa Catalina, la Llotja, el Passeig Mallorca, el Portixol, Drassanes, la platja de Palma, la zona centre i la zona Raimundo Clar; uns espais «on se solen reunir un major nombre de ciutadans, especialment durant els caps de setmana».

La campanya, segons Robledo, consisteix a instal·lar a tots els restaurants i bars agrupats a Restauració Caeb uns cartells «instant la convivència i al respecte al descans dels veïns». A més, es col·locaran adhesius en les taules de les terrasses "recordant que el descans veïnal és sagrat".

A més, han informat que la campanya s'iniciarà en breu, i que no té data de caducitat. Es farà una avaluació continuada dels resultats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per MMXXIX, fa 12 mesos
Campanyes... campanyes... si s'aplicassin les ordenances municipals seria suficient. Per exemple, em pens que és prohibit aparcar els cotxes damunt les voreres, però a Santa Catalina és ple de cotxes que hi aparquen i no passa res.
Valoració:5menosmas
Per ToniF, fa 12 mesos
Tot és pura comèdia que apliquin la llei i que deixin anar les converses, pur paper banyat. Han posat sa guineu a guardar es galliner, per tant, que ningú esperi res més que qualque rètol inútil, en lloc de fer acomplir estrictament ses ordenances, això voldria dir multes i retirada de llicències als infractors. Si qualcú esperava una solució dels nous inquilins de Cort, idò és un ingenu. Els excessos seran la norma ara, això sí, hi haurà converses amb els restauradors que se'n foten del renou, allò que volen són clients i si s'engaten millor, més calaix faran ells. Aquesta és la realitat d'una mala planificació que va sacrificar el dret al descans dels veïnats per afavorir el negoci. Res que no passi a tot Mallorca. Vergonyós.
Valoració:7menosmas
Per JEHC, fa 12 mesos
Sempre són venvingudes propostes per controlar l'etern problema de renous a indrets històrics com Sa Llotja.
Però tot seria molt més sencill si l'Ajuntament de Palma i la policia fessin complir les ordenances al caramull de locals d'oci que sistemàticament incompleixen a barris com Sa Llotja: locals sense llicència ocupant via pública o sobrepassant l'espai asignat, incompliment d'horaris, transgresió de trànsit per sistemàtic incompliment d'accés a l'ACIRE DRASSANA, abus de trànsit de vehicles comercials a punts com el carrer de Sant Joan per la nul·la planificació urbanística que ha permès que el barri de Sa Llotja sigui un polígon d'oci: vehicles d'EMAYA que recullen tota la brutor que deixen els innumerable turisme massiu, en lloc de encarregar-se cada local de fer net i encarregar-se de la brutor que deixa la seva clientel·la (com jo què he de recollir la caca del meu ca i no pretendre que EMAYA s'encarregui). El renou dels vehicles comercials i d'EMAYA, els vehicles de lloguer,...
L'ajuntament de Palma tocaria vetlar pels ciutadans també, i no només pel gremi incocable restaurador.
N'Al Robledo, ara que ha aconseguit el seu "xiringuito" a l'ajuntament, haurà de donar moltes explicacions d'abusos sistemàtics del gremi que representa.
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente