muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 16°
20°

Cort justifica la cancel·lació de l'obra de teatre 'NUA': «En cap cas obeeix a una qüestió ideològica»

216225

L'Ajuntament de Palma ha emès un comunicat per justificar la cancel·lació de tres funcions de l'obra teatral NUA, «perquè només tenia una reserva d'espai i no hi havia cap contracte formalitzat».

L'actriu Ann Perelló ha denunciat aquest dilluns la cancel·lació de les funcions per part de l'Ajuntament perquè «'no és la línia d'espectacles que programaran' amb els nous canvis de govern». Des de Cort han volgut donar resposta a l'acusació, assegurant que el nou equip de Música i Arts Escèniques s'ha trobat amb una situació «en la qual tot el pressupost d'aquest any està compromès i la quantitat disponible no és suficient per poder atendre totes les reserves que no s'han formalitzat», han explicat des del consistori.

«S'ha alliberat la data de la reserva realitzada per qüestions administratives, en cap moment s'ha anul·lat la reserva de NUA per motius ideològics», ha manifestat Rafel Brunet, director general de Música i Arts Escèniques.

Les reaccions a la notícia no han trigat a arribar: Francina Armengol, expresidenta del Govern, ha lamentat a través del seu compte de Twitter que els del PP «comencin la legislatura així, retallant llibertats i tornant a la censura».

Des de la CUP - Crida per Palma han acusat l'Ajuntament d'estar preparant «un gir conservador en polítiques culturals». MÉS per Palma també ha denunciat que «el Govern de Retrocés posa la seva moral davant els interessos del públic».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per 🥸, fa 11 mesos
«En cap cas obeeix a una qüestió ideològica»
Me descollon de riure
Valoració:4menosmas
Per Carme, fa 11 mesos
«En cap cas obeeix a una qüestió ideològica»
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Valoració:4menosmas
Per pep pera pep, fa 11 mesos
es coménza per prohibí un llíbre , una obra de teatre ,
lovors cremen llibres i vos poreu imaginar el que ve derrare i axo ja ha passat
Valoració:4menosmas
Per Curtor, fa 11 mesos
Segurament han traduït "NUA" per "DESNUDA" i s'han escandalitzat. L'obra versa sobre els transtorns alimentaris, una xacra social d'aquesta societat de m... que vivim!!!
Valoració:11menosmas
Per Carlos Vilalta, fa 11 mesos
Yo he leído en algún sitio que es un churro de obra.
Valoració:-10menosmas
Per De Asprer, fa 11 mesos
Sempre se ha de escoltar a ses dues parts ...
Valoració:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente