nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
21°

ARCA mostra alguns secrets de Palma en una visita guiada

ARCA va dur a terme aquest dissabte un itinerari guiat pels secrets de Palma. La sortida, organitzada per l'entitat amb el títol de 'Palma secrets', ha estat una innovadora manera de conèixer el patrimoni de Ciutat.

La trobada, en la qual hi han participat unes 50 persones, ha estat conduïda pel geògraf Nael Falo. Els assistents han seguit un recorregut per la Palma antiga, amb 20 aturades, identificant elements ocults o que habitualment passen desapercebuts.

Placa commemorativa dels tornejos medievals, dimonis, elements protectors, marques de la Defensa Passiva Aeronàutica, fòssils, noms de carrers que amaguen històries, etc. Tot un grapat de detalls que ajuden a gaudir la ciutat amb una altra mirada, moltes vegades dirigint la vista cap a dalt.

ARCA ha anunciat que repetirà aquesta exitosa sortida durant la tardor. «Qui coneix el Patrimoni l'estima i qui l'estima el defensa», ha sentenciat l'entitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toby, fa 11 mesos
El que mostra arca ja fa temps es el cul.
Valoració:0menosmas
Per nina, fa 11 mesos
Al Cap Ferrerico. Ara que esmentes sa Feixina, la meva mascota l,ha adoptat com a pipi-can, amb gens d,enfado per part meva. Al menys servirà per a qualca cosa que no siga fatxa.
Valoració:7menosmas
Per Cap ferrerico, fa 11 mesos
Quin dia està prevista la visita a sa Feixina?
Valoració:8menosmas
Per No hi tornaré mai, fa 11 mesos
Jo hi anava bastant, per ARCA. Fins que amb la defensa del cagarro de Sa Feixina se destaparen com eren.
I uns anys abans, Lorenzo Quinn havia donat una escultura seva, que també s'havia col.locat al mateix parc, però aquests mateixos feren renou fins que la retiraren i la dugueren a una rotonda d'un polígon a on s'està destruint, perque deien que " no feia joc amb el conjuntiu monumental".
Jo no ja no vull anar a cap activitat que organitzi aquesta gent, perque actuen segons les seves simpaties o sntipaties, no segons les normes de gestió del Patrimoni Històric.
Valoració:7menosmas
Per Normal, fa 11 mesos
Ara que ha guanyat el PP aquests d'Arca seran una multitud.
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente