cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

MÉS: «Palma no és un hotel, ni una immobiliària. Plantarem cara als poders de sempre»

Aquest dimarts 13 de juny horabaixa ha tengut lloc a Can Alcover l'assemblea de MÉS per Palma en el decurs de la qual s'ha fet una valoració dels resultats electorals, i s'ha parlat sobre el nou repte de cara a les eleccions generals.

La cap de llista i portaveu, Neus Truyol, ha explicat que des de MÉS per Palma faran «una oposició valenta i radical, per protegir els drets, les llibertats i els serveis públics que hem aconseguit fins ara, i també per combatre les polítiques de retrocés social que sabem que aplicaran les dretes».

Truyol ha assegurat que PP i VOX «no són més que dues cares de la mateixa moneda, com demostra el que han defensat a l'oposició els darrers 8 anys, sempre atacant els drets democràtics i socials i els serveis públics, el Medi Ambient, el col·lectiu LGTBI, les persones nouvingudes i la llengua catalana».

La portaveu de la formació ecosobiranista ha agraït «tots i cada un dels vots que han donat suport a MÉS en els darrers comicis», i ha afirmat que treballaran «per impulsar polítiques en benefici de la majoria social. Durem endavant una proposta política valenta i innovadora per conquerir més drets, llibertats i serveis públics».

MÉS per Palma ha anunciat que traslladarà a l'Ajuntament «les polítiques d'esquerra transformadora, sempre del costat dels sectors socials que volen una Palma més democràtica, més justa, més sostenible i orgullosa de la seva diversitat social i cultural».

Així mateix, el partit ha assegurat que defensarà l'interès general davant «els intents del nou govern municipal d'afavorir els interessos de les minories més riques i benestants. Palma no és un hotel, ni una immobiliària. Defensarem els drets dels veïnats i veïnades a viure a la nostra ciutat. I plantarem cara als poders de sempre, als qui volen fer negoci d'aquesta ciutat», ha afirmat Truyol.

Des de la formació ecosobiranista s'han compromès a fer una oposició «en contacte permanent amb els moviments socials, el teixit veïnal i les persones», i a dur les seves demandes als plens municipals. «Defensarem els drets de la majoria social davant les agressions i retallades que sofriran durant els propers 4 anys. No permetrem cap passa enrere, i lluitarem per avançar en més drets i llibertats», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Casandra, fa dervers d'un any
Sempre en futur... plantarem, lluitarem...
I el present, el tenen oblidat. Aquesst és el problema!
La feina sempre està per fer.
No hi hagués hagut tanta abstenció si no fos per això.
Però no alçaran els peus.
No hi ha més sord que el qui no vol escoltar.
Valoració:5menosmas
Per Unaperaquí, fa dervers d'un any
M'estim més no dir tot el que pens, que encara que no estic d'acord amb moltes coses que han fet i, sobretot, amb el que no han fet respecte a la llengua (massa tous, Palma encara surt per massa llocs "de Mallorca", per exemple) trob que millor no entrar a criticar, sinó parlar més. Ja hem criticat a les urnes.
Valoració:3menosmas
Per xelor, fa dervers d'un any
Un canto a quien inventó la fotografía. Gracias a ella/él quedan para la posterioridad escenas de gran valor.
Valoració:-2menosmas
Per Xx, fa dervers d'un any
Ostres Multinick, de tant d'expremer la neurona i mitja que tens, les estàs deixant sense suc, molt a prop d'un esgotament perenne. Si us plau fes una pausa a veure si els hi recuperés un poc fins que arribis al 5% de coherència que ens tens acostumats.
Valoració:-2menosmas
Per cama.rote, fa dervers d'un any
Viendo la alegría que desborda esta gente, no es necesario explicar nada.
Habéis acabado en el camarote de los Hermanos Marx como no puede ser de otra manera.
Valoració:-2menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
Y Alzamora?.
Ya no sale aguantando cartelitos?.
Missing him.
A lot.
Valoració:-4menosmas
Per Txorrac, fa dervers d'un any
Tota raó teniu No? I Carlos. Ja ho he comentat abans i els meseros m,han titllat de renegat, fatxa i curt. Però sa veritat fa mal. Ara que entraran a l,oposició (on se troben més a gust) fotran canya als nous governants per queixar-se de coses que ells i els seus socis han fet durant 8 anys. No se pot ser més hipocrita.
Valoració:7menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Irrelevantes, mindundis. Plantar lo que se dice plantar como mucho unos geranios.
Valoració:-2menosmas
Per No?, fa dervers d'un any
Segur? Ningú ho diria després de veure el fracàs de la vostra gestió aquests darrers vuit anys. Més ha perdut 2200 vots que s'han d'afegir als més de 24000 que vàreu perdre fa 4 anys i na Truyol no ha recuperat el regidor que va perdre en Noguera. La resta no és més que bla, bla, bla.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente