algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

La música de piano serà present aquest cap de setmana pels carrers de Palma

La Fundació Jesús Serra i el Concurs Internacional Maria Canals, en col·laboració amb l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palma, duran aquest divendres la iniciativa 'La teva ciutat s'omple de pianos' a la capital mallorquina. La iniciativa, que arriba per primera vegada a les Illes Balears arran de l'èxit arreu de l'Estat espanyol, pretén apropar aquest instrument a la ciutadania.

Aquest divendres, entre les 10 i les 20 hores, les persones que circulin pel centre de Palma podran gaudir amb aquesta iniciativa cultural, que disposarà set pianos de cua, sovint reservats als grans auditoris, repartits en un circuit per a descobrir alguns dels espais més emblemàtics de la ciutat. Cada piano estarà dinamitzat per alumnes i alumnes del Conservatori Superior de Música dels Illes Balears.

Cal destacar que la Escola Municipal de Música de Palma aprofitarà l'ocasió per a realitzar l'activitat 'Pianada', en la qual participaran més de 50 alumnes. Serà a partir de les 17h en la Plaça de Cort. Els millors moments de la jornada es podran compartir en les xarxes socials a través de fotografies, vídeos i missatges amb l'etiqueta #PianosPalma.

Les localitzacions dels set pianos a Palma seran el Carrer del Mirador, S'Hort del Rei, el Passeig del Born, la Plaça de Cort, la Plaça del Mercat, la Rambla i la Plaça de la Mare de Deu de la Salut.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.