algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

El Pi es compromet a estudiar la municipalització del servei de grues de Palma

El candidat d'El Pi-Proposta per les Illes Balears a l'Ajuntament de Palma, Carles Cabrera, s'ha reunit aquesta setmana amb els treballadors de l'empresa concessionària del servei de grues de Palma i s'ha compromès a estudiar la municipalització del servei si governa a Cort.

Els treballadors del servei estan en vaga, almanco fins diumenge, en plena Setmana Santa, «i això, ho pagaran els ciutadans perquè els serveis mínims estan concentrats a les processons», ha explicat Cabrera. «Els treballadors ens han explicat que durant anys, s'ha incomplit el plec de condicions i tenen constància que Cort no vol treure un plec nou. I cada quatre anys estan en la mateixa situació», ha explicat el candidat.

«La solució consistiria a municipalitzar el servei. El Pi s'ha compromès a estudiar-ho si entra al govern de l'Ajuntament de Palma», ha assegurat Cabrera. «Els treballadors no s'han de veure involucrats en aquestes trifulgues que res tenen a veure amb la seva feina. Així s'acabaria amb la prepotència d'aquesta empresa de Madrid, concessionària de les grues municipals que no ha compensat de cap manera els treballadors tot i haver rebut un augment de la dotació de 350.000 euros que reben», ha insistit Cabrera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.