algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Denuncien que l'Ajuntament de Palma vol vendre part del Bosc de Son Vida per fer-hi xalets

La plataforma ciutadana Son Quint - Parc natural de Ponent, entitat ciutadana que defensa els interessos dels pobles de la Serra de Na Burguesa, denuncia que l'Ajuntament de Palma ha tret a subhasta pública 17 solars circumdants del Bosc de Son Vida. Conjuntament, els solars en venda cobreixen més de tres quarterades de superfície, un total de 21.482 metres quadrats.

Aquets dissabte sortí publicat al BOIB el decret de la batlia mitjançant el qual es convoca la subhasta pública. El tipus de licitació de la subhasta, sobre el qual els licitants faran les proposicions oportunes, ascendeix a més de 12 milions d'euros. La majoria dels solars en venda han rebut la qualificació urbanística I5 o I7, segons el decret, per la qual cosa seran dedicats a la construcció d'habitatges unifamiliars.

La plataforma ciutadana denuncia que l'Ajuntament de Palma prengui aquesta mesura, que afecta un afluent del torrent de Sant Magí i les fonts de Sa Coma Fosca i Son Vida. Denuncien també les possibles afectacions al patrimoni històric, ja que a la zona hi ha tres forns de calç antics. Exigeixen a l'Ajuntament que retiri aquesta subhasta i que integri els solars al Bosc, a fi de protegir-ne la riquesa ambiental i paisatgística.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Serà pitjor, fa dervers d'un any
Més falta fa tenir espais verds. Si mos posam a fer habitatges socials, tanmateix els estrangers els acaparen i no fa altra cosa que cridar a més gent que demanda més habitatges a canvi d'arruïnar la natura.
Sabeu que necessitam? Doncs necessitam batles i batleses que malgrat no importi a on han nascut, se sentin d'aqui i que estimin a Mallorca i a la ciutat o al poble que governin per damunt de totes les coses.
Valoració:9menosmas
Per un veí, fa dervers d'un any
Segurament deu ser per fer habitatges socials, que fan molta falta.
Valoració:-5menosmas
Per No pot ser, fa dervers d'un any
Ens hem de mobilitzar!!!
És inacceptable que amb el futur que tenim a prop perillant el planeta per tots els abusos que feim els humans, tenguin la barra de permetre edificar a la Serra .
Defensem els boscos de Son Vida!!!!!
Exigim al ajuntament que retiri la subhasta!!!
Valoració:13menosmas
Per Maikel, fa dervers d'un any
Un bunyol dels rics ben en mig de la serra de Tramuntana, lloc prohibit per a la resta de ciutadans pobres, amb l'aval urbanístic i polític del Pacte de Progrés a la batlia de Ciutat. Com veieu, una gran mesura socialista i garantia d'igualtat. ✊
Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente