cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.68°

Es comencen a desmantellar les 115 cabines telefòniques que queden a Palma

Aquest dilluns ha començat el procés de retirada de les cabines telefòniques dels carrers i places de Palma. L'empresa CIRCET, adjudicatària de Telefònica, s'encarregarà de dur a terme les tasques de desmuntatge de les 115 cabines, i de la posterior pavimentació de l'espai públic que han ocupat, començant per la Plaça París.

El batle de Palma, Jose Hila; la tinent de batle d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor; la regidora de Participació Ciutadana i Govern Interior, Clàudia Costa; el coordinador general d'Infraestructures, Luis Sureda, i el responsable territorial de Telefònica, Aitor Ortega, han explicat l'actuació que es durà a terme durant els mesos vinents i que suposarà la desaparició de totes les cabines telefòniques.

El batle ha remarcat que, amb aquesta actuació, «es lleva del carrer un element en desús i que s'havia convertit en un punt d'incivisme». «Donam resposta a una reivindicació de la ciutadania que permetrà millorar l'entorn dels nostres barris», ha explicat Hila.

Algunes de les cabines que es retiraran són, a tall d'exemple, les del camí veïnal de Son Rapinya, 35 i 57; la de l'avinguda Argentina, 77; les del carrer Aragó, 25, 59 i 85; les del carrer Manacor, 3, 26 i 82; i les de les places Francesc Garcia Orell i Pere Garau.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.