algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Palma es prepara per viure les festes de Carnestoltes: tornen amb plenitud Sa Rua i Sa Rueta

La regidora de Participació Ciutadana i Govern Interior, Clàudia Costa, ha presentat aquest dilluns el programa d'activitats de Sa Rueta 2023, que tindrà lloc el pròxim diumenge 12 de febrer a Ciutat i compta amb un pressupost de 54.900 euros.

Segons ha explicat Costa, les activitats arrencaran a les 11 h i es perllongaran durant tot el matí fins a les 14 h. Enguany s'hi han programat un total de 31 activitats gratuïtes -i sense necessitat de reserva prèvia-, com tallers diversos, la cercavila, animació infantil musical, espectacles de circ i de màgia, jocs populars, teatre, contacontes, pintacares, entre d'altres.

El programa inclou sis ubicacions diferents en les quals es desenvoluparan les propostes: plaça Major, la Rambla, carrer de la Unió-plaça del Mercat, plaça del Rei Joan Carles I, avinguda de Jaume III i passeig del Born.

Sa Rua es farà a Palma la setmana següent, el diumenge dia 19 de febrer. La desfilada s'iniciarà a les 17 h a la cruïlla de la Rambla amb el carrer dels Oms i finalitzarà a la cruïlla de l'avinguda de Jaume III amb el passeig de Mallorca. A la plaça del Rei Joan Carles I hi haurà un escenari amb animació i el grup Marítim Party Band serà l'encarregat d'amenitzar l'espai.

El jurat lliurarà els premis a les carrosses i a les comparses, dotats amb una quantia econòmica de 450 i de 200 euros respectivament, una vegada finalitzada la desfilada. Les categories són les següents:

  • Carrossa o comparsa més elaborada
  • Carrossa o comparsa més reivindicativa
  • Carrossa o comparsa més original
  • Carrossa o comparsa més engrescadora

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.