nubes dispersas
  • Màx: 18.5°
  • Mín: 8.69°
18°

El Tribunal Suprem avala que l'Ajuntament de Palma prohibeixi els pisos de lloguer turístic

El Tribunal Suprem (TS) ha donat la raó a l'Ajuntament de Palma i avala que Cort pugui prohibir a la ciutat el lloguer turístic en habitatges plurifamiliars.

Fonts properes han confirmat que, d'aquesta manera, l'Alt Tribunal accepta el recurs presentat pel Consistori contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB), que el setembre del 2021 anul·lava la prohibició.

L'abril del 2018, l'Ajuntament de Palma va anunciar la prohibició del lloguer turístic en habitatges plurifamiliars, seguint la proposta de zona única per a Palma.

Noguera celebra la decisió del Suprem

El regidor de Cultura i Benestar Social de l'Ajuntament de Palma, Antoni Noguera, ha celebrat aquest dimarts l'aval del Tribunal Suprem (TS).

«Després d'una llarga lluita el Tribunal Suprem ens ha donat la raó: el dret a l'habitatge està molt damunt del negoci del lloguer turístic a pisos. Marcam un precedent legal per tal que les ciutats de l’Estat puguin zonificar el lloguer turístic. Cap querella ha pogut amb la raó», ha dit Noguera a Twitter.

Cal recordar que l'edil era batle de Palma l'any 2018, quan es va aprovar la prohibició.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
Y Miralles, qué opina al respecto?.
Valoració:1menosmas
Per hotels, fa dervers d'un any
Los turistas en los establecimientos hoteleros. Y el que no pueda pagar que no venga.
Y en otro orden de cosas sería interesante saber cuanto dinero no ha pasado por hacienda. Dudo que muchos que han alquilado sus viviendas, lo hayan declarado.
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente