algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

L'Ajuntament de Palma nega que vulgui exalçar la Feixina i diu que s'il·lumina com 25 fonts més de la ciutat

L'Ajuntament de Palma ha negat aquest dimarts que hi hagi cap intenció d'exalçar el monòlit de la Feixina i diu que s'il·lumina a les nits, com es fa amb 25 fonts més de Palma.

En un comunicat, el Consistori ha explicat que «s'ha posat al dia» la font del parc de la Faixina íntegrament i s'ha canviat la il·luminació, de la mateixa manera que s'ha fet, gràcies al nou contracte, amb 25 fonts més.

Cort ha insistit que allò que s'il·lumina és la font, com ja es feia abans de l'obra. A més, han apuntat que s'han canviat els focus i s'han regulat a la «intensitat mínima».

En tot cas, han apuntat que s'està revisant la il·luminació perquè «s'havia programat en blanc».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa dervers d'un any
Aixecat en temps de la dictadura victoriosa en contra de la II República, recorda un vaixell assassí que a les ordres dels militars colpistes va bombardejar una columna de més de cent mil persones que fugien del terror de la guerra. Es una ignomínia que ARCA i la Cúpula Judicial Espanyola de Balears, defensin la conservació d’aquest monument que ofèn la memòria dels vençuts i dels milers de persones assassinades per les bombes disparades pel Crucero Baleares. L’Ajuntament de Palma i en concret tots els regidors i regidores demòcrates, han de fer tot el necessari i no desistir fins a fer desaparèixer aquest horrible monument, per respecte a les víctimes i a la democràcia.
Valoració:6menosmas
Per És ben fàcil, no il.luminar- lo, fa dervers d'un any
Que li llevin les bombetes o que en hi posin de fuses i no s'encendrà. A més, aquesta merda com més dissimulada estigui, millor serà per la ciutat
Valoració:5menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Eso, eso, dinamitemos el patrimonio histórico. Comencemos por el coliseo de tTarragona donde los leones se comían a los primeros cristianos. Absurdo, no?
Valoració:-6menosmas
Per Cap llum, fa dervers d'un any
No és una font més de la ciutat. Fora qualsevol il·luminació d'aquest monòlit i fora el monòlit.
Valoració:10menosmas
Per Obvi, fa dervers d'un any
Quina pena d´Ajuntament...
Quina diferència hi ha entre unsi altres?
Fora votar!
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente