algo de nubes
  • Màx: 16.17°
  • Mín: 7.61°
16°

Es constitueix la nova Mesa Sectorial d'Educació, conformada per 5 sindicats: STEI, ANPE, UOB, UGT i CCOO

El conseller d'Educació i Formació Professional, Martí March, ha presidit aquest dilluns l'acte de constitució de la nova Mesa Sectorial d'Educació, després de les eleccions sindicals docents celebrades el passat 1 de desembre de 2022.

Segons l'escrutini dels vots per escollir les Juntes de Personal Docent no universitari de Mallorca, de Menorca i d'Eivissa-Formentera el 43,51 % dels docents de les Illes Balears varen participar en les eleccions. Això és, dels 14.835 docents de l'ensenyament públic que estaven convocats, votaren un total de 6.456.

A les Balears, han obtingut més del 10% a cada illa, ja que hi ha Juntes de Personal Docent a Mallorca, Menorca i Eivissa/Formentera: STEI, ANPE, UOB i UGT. Mentre que SIAU, Alternativa i CCOO no han aconseguit el 10%. Tot i això, CCOO entra a la Mesa Sectorial perquè forma part de les organitzacions sindicals més representatives en l'àmbit estatal.

En acabar la nova constitució de la Mesa, s'ha celebrat la primera reunió on s'ha preparat el procediment perquè el professorat del cos de professors tècnics de formació professional s'integri en el cos de professors d'ensenyament secundari. Això suposarà que aquest col·lectiu passi del nivell A2 a A1 i, per tant, un increment de sou amb caràcter retroactiu des del moment que es va aprovar la LOMLOE, el 19 de gener de 2021.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Inquera, fa dervers d'un any
Inquero: no, no tenim autonomia. I molt menys en això.
Valoració:2menosmas
Per inca, fa dervers d'un any
i per quins 7 sous si altres sindicats han tret més representació que sesé ohoh no hi són? Què hi té a veure que a nivell estatal tingui més representació? O no són transferides des del 1998 les competències en educació i per tant, funcionam amb certa autonomia?
Valoració:4menosmas
Per Magister, fa dervers d'un any
I els mestres quan? No feim la mateixa feina?
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente