nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

PIMEM guardona amb el Premi Vinagre a la crítica empresarial l’Associació d’Empreses d’Energia Elèctrica

La Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca ha fet entrega aquest dimecres, 30 de novembre, dels seus premis en reconeixement de la trajectòria d’empreses que han destacat al seu sector aquest any 2022. La gal·la ha tingut lloc al Teatre Xesc Fortesa i ha reunit 200 persones entre autoritats i empreses de la patronal.

Els premis estan dividits en set categories: la Llibreria Quart Creixent de Palma ha guanyat el premi ‘Comerç’, ‘Serveis’ ha estat atorgat a l’Acadèmia Fleming, ‘Indústria’ pel Celler de Can Ribes de Consell, ‘Turisme’ se l’ha quedat els Jardins d’Alfàbia de Sóller, ‘Innovació’ Cultura Aquí i Ahora (els organitzadors del Mallorca Life Festival), en l’apartat de RSE Ètica Empresarial ha guanyat Begudes Puig de Palma i per acabar el premi en la categoria d’Associació Empresarial ha recaigut en el Gremi d’Oficis Artesans i Artístics de les Illes Balears. El Premi Vinagre dedicat a la crítica empresarial institucional l’ha merescut AELEC, l’Associació d’Empreses d’Energia Elèctrica.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha assegurat que els guardonats són una mostra de com el teixit de la petita i mitjana empresa ha demostrat fortalesa i capacitat d’adaptació «als temps complicats que estem vivint». «Són un exemple de la Mallorca que volem, més justa, circular, culta i innovadora».

Per la seva banda, Jordi Mora, president de la PIMEM, ha destacat que «tots els finalistes d’enguany podrien ser els premiats». Ha fet un clam a augmentar la diversificació per tal de ser menys dependents i generar més riquesa de coneixements i més oportunitats d’exportació. En el seu breu discurs, Mora ha considerat convenient recordar a les famílies «que estan patint la invasió Russa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.