algo de nubes
  • Màx: 11.99°
  • Mín: 7.77°
11°

PalmaEduca compleix 40 anys

206765

El batle de Palma, José Hila, i el regidor d’Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió, han presentat els actes de celebració del 40 aniversari de PalmaEduca, organitzats per l’àrea d’Educació.

Hila ha volgut remarcar la importància de la tasca feta per PalmaEduca en els darrers 40 anys i ha declarat que «l’Educació Pública Universal és un dels pilars bàsics del nostre sistema democràtic i és un orgull poder celebrar l’aportació que ha fet l’Ajuntament de Palma en aquest sentit».

El 1982 l’Ajuntament va crear el Departament de Dinàmica Educativa amb l’objectiu principal de la dinamització d’equips de renovació pedagògica per tal d’assolir una escola arrelada en el seu medi, el barri, la ciutat, coneixedora de la seva cultura, història i llengua. 40 anys després s’aprofita l’oportunitat per recuperar i donar veu als protagonistes de les actuacions realitzades, experiències pedagògiques amb materials didàctics, programes i actuacions.

Per la seva banda, Carrió ha declarat que «amb la constitució dels primers ajuntaments democràtics, Palma creava una Regidoria d’Educació amb la intenció de treballar amb la comunitat educativa i contribuir a resoldre les mancances de les escoles i orientar-les cap a la renovació pedagògica».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.