algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Alarma a Son Sardina: amenaça de desnonament del Casal de Son Sardina per part de CaixaBank

206625

Aquest divendres, mentre alguns joves jugaven a ping-pong i altra gent feia una sessió de pilates al Casal de Son Sardina, dos agents de la Policia Local han irromput al centre i sota l'amenaça d'identificar i detenir la gent que era allà, els han obligat a signar la recepció d'una citació del Jutjat d'Instrucció número 8 per a un judici per desnonar el Casal.

El col·lectiu de Joves de Son Sardina ha explicat a FaceBook: «Nova amenaça de desnonament del Casal de Son Sardina per part de CaixaBank. Les negociacions per un lloguer social que suposadament fa dos anys que duen a terme La Caixa i l'Ajuntament són una pantomima. Avui, mentre alguns joves jugàvem a ping-pong i al costat feien una sessió de pilates, dos agents de la policia local han entrat al Casal i, ''de bon rollo'', ens han coaccionat sota amenaça d'identificar i detenir la gent que érem a dins si no signàvem la rebuda de la citació».

Els Joves avisen en el seu comunicat que «No permetrem que ens tractin d'okupes al nostre propi poble! Sense un Ajuntament que actuï amb contundència i davant uns interessos especuladors desfermats, hem d'estar organitzats i alerta a com avança la situació».

Des de diverses entitats del poble es preparen mobilitzacions per denunciar l'actitud de Caixabank, la desídia de l'Ajuntament de Palma i l'actuació prepotent dels agents de policia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jubilat, fa dervers d'un any
Aquí sa policia local fa lo que li ordena el jutjat de notifica una resolució de desnonament i clar és qui han de signar la notificació són és qui és aquest moments estan dins el local que fan ús d'ell
Valoració:-1menosmas
Per Josep Miquel, fa dervers d'un any
@ergo, i moltes coses més, però no just La Caixa, sinó molts altres, de fet son molts pocs els que no segueixen la mateixa estela, de fet la segueixen tots, just que amb condicions menys gravo-ses. I alguna cosa se de bancs fins al punt de que si pogués contar tot el que he vist crec que ningú voldria tenir els duros a un banc i si davall el matalasset com els nostres pares, i predis. I per afegir-ho es que els empleats que maltracten els clients ni se'n adonen que seran els primers als que faran un Erte, a mesura que puguin seguir tancant sucursals.
Valoració:1menosmas
Per ergo, fa dervers d'un any
No voy a comentar nada sobre el tema Son Sardina, ya que lo desconozco totalmente.
Casi casi al 100 por 100 estoy de acuerdo con la persona que firma como "Necessitam una banca pública".
Por diversas carambolas soy cliente de BankCaixa. Los clientes hemos sido marionetas de ellos. Primero "Sa Nostra", después Banco del Mediterráneo, acto seguido Bankia, y ahora estos sin que hayan consultado nada a nadie.
BankCaixa se ha convertido en un banco desagradable. Y no me marcho, ya que no veo nada apetitoso.
Este tal Goirigoizarri, o como se llame, es un impresentable. Hace unas semanas se descolgó con el siguiente aviso: "Seremos los últimos en retribuir el pasivo". Pero las hipotecas, las habéis subido al minuto del aumento del precio del dinero, pero empleando el pasivo de los clientes.
Cállate, por lo menos y no encabronarás a la gente.
Valoració:1menosmas
Per Necessitam una banca pública, fa dervers d'un any
CaixaBank tracta fatal als seus clients i tenir nòmina i els estalvis ja no suposa cap avantatge ni cap ajuda, quan se té un problema. I el pitjor, és que no s'en recorda de que foren les persones, moltes de les quals ara menysprea, i que ignora, les que pagaren el rescat d'una de les entitats que ara formen aquesta societat. Una quantitat que per cert, ara se neguen a tornar i ja ho han dit amb una seguretat que pareix que els doblers son seus, no del.poble.
I per cert, que el seu president , sr. Goirigoizarri va dir, poc més o manco, a la.premsa que " el que le desee mal a Bankia no sabe que si se produjera, este mal recaería sobre él" I a aquesta frase s'interpreta que si tornàs a entrar en fallida, confia que els ciutadàns els tornem a rescatar a fóns perdut.
Ja ho sabeu: Expropiacións, denegaciô de crèdits a persones solvents, manca de personal per atendre als clients, excessiva digitalització, cap compensació per ser clients i dur-los doblers i moltes més.
Però a sobre, si hi ha una fuita massiva de clients enfadats i el banc quebra, esperen que el poble torni a pagar les pèrdues produides per la seva avarícia i la seva incompetència.
Valoració:5menosmas
Per joan antoni alarcon ripoll, fa dervers d'un any
sen riuen de noltros com a poble o com a barri segons la noticie , dos policies locals duen una citacio al casal ,un devie ser el policia de barri . moltes promeses , moltes visites de concejales de regidors , moltes promeses, que si que si , i al final fum. La reforma del passeig maritim ja esta en marcha
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente