algo de nubes
  • Màx: 14.01°
  • Mín: 7.77°
14°

Els veïns, cansats de l'oblit de Sant Jordi per part de l'Ajuntament: fa més de dos mesos que hi ha un cotxe abandonat a l'entrada del poble

Tothom que vagi a Sant Jordi, justa a l'entrada del poble, es trobarà amb una estampa que fa més de dos mesos que s'allarga: un cotxe abandonat que, des d'aquest cap de setmana, a més a més ha estat bolcat de d'alt a baix i guixat amb una pintada que diu irònicament «La Palma que volem».

Aquesta és la mostra més evident de l'oblit que pateix el poble de Sant Jordi per part del seu suposat ajuntament, el de Palma. Els veïns estan farts de la mala atenció que els presta l'Ajuntament i indignats amb l'abandonament.

Al sopar d'entitats que es va fer fa poc, el malestar amb la institució municipal era evident en la majoria de veïns. Cadascú té més d'un exemple de les desatencions permanents. De fet, són varis els veïns que expliquen que han telefonat en diverses ocasions a la policia municipal per denunciar el cas del cotxe abandonat, però de res ha servit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Independència, fa dervers d'un any
Els valdria més ser independents. Tanmateix en la pràctica és un poble i no una barriada de Palma.
I pel poc cas que els fa l'Ajuntament de Ciutar, és molt millor no dependre d'aquest.
Valoració:12menosmas
Per mallorqui, fa dervers d'un any
Amb sinceritat, Sant Jordi tot i estar dins Palma de manera oficial, se pot dir obertament que no té res a veure. Començant per els serveis municipals quasi inexistents, com per la deixadesa i ignorància total...
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente