muy nuboso
  • Màx: 11.83°
  • Mín: 7.77°
11°

Barri Cívic Santa Catalina titlla de «terrorífic» el cap de setmana i demana el tancament de les discoteques de la zona

L'Associació de Veïns Barri Cívic Santa Catalina ha titllat de «terrorífic» el cap de setmana en la zona d'es Jonquet, pel «batibull en general» durant les matinades del pont, i ha sol·licitat el tancament dels locals nocturns de la zona.

«Centenars de persones s'han congregat en la plaça principal de l'àrea declarada Bé d'Interès Cultural i l'escàndol que han provocat ens ha portat als veïns a cridar a la Policia, que va acudir a dispersar a la multitud durant la matinada del diumenge», han explicat.

Així mateix, han assegurat que la situació s'ha repetit durant la matinada d'aquest dilluns, «aquesta vegada sense presència policial, suportant una altra jornada sense poder dormir».

En aquest punt, han considerat que la presència policial «no és la solució, perquè no es pot tenir policia en cada cantonada», i han exigit el tancament de les discoteques de la zona, «que provoquen grans concentracions de persones bevent i cridant als carrers, ja que generen un greu problema de salut pública, clarament incompatibles amb un barri residencial».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per VERGONYA!, fa dervers d'un any
Aquest espai huria d´estar superprotegit!
Que es diverteixin i facin les bruetors a ca seva!
Mallorca no és un femer.
Valoració:8menosmas
Per T, fa dervers d'un any
Q tanquin tambe ses de s,arenal.....
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente