nubes dispersas
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°
12°

L'asfaltatge del carrer Aragó de Palma provocarà restriccions de trànsit durant tota la setmana

202249

La segona fase d'asfaltatge del carrer Aragó de Palma començarà aquest dilluns, la qual cosa suposarà que durant la setmana només es podrà circular per aquest carrer en direcció Pont d'Inca, el trànsit es desviarà a Prevere Rafael Barrera.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, aquest passat divendres es varen acabar les tasques d'asfaltatge del carrer Aragó entre l'avinguda Alexandre Rosselló i la plaça Güell, reobrint-se tot aquest tram al trànsit.

Per a continuar renovant el paviment d'un dels principals carrers de Palma, a partir del dilluns, dia 25 de juliol, s'iniciaran les tasques d'asfaltatge del carrer Aragó entre la plaça Güell i fins a la via de Cintura.

Aquesta actuació, que suposa una inversió per part de l'àrea d'Infraestructures de Cort de 146.510 euros, s'executarà entre el dilluns dia 25 i el divendres dia 29 de juliol i suposarà diferents restriccions de trànsit en aquest àmbit durant la setmana.

Així, en concret, el dilluns s'asfaltarà per complet la plaça Güell i es tancarà puntualment el gir entre la plaça Miquel Dolç i Metge Josep Darder.

A més, el trànsit de baixada des del Pont d'Inca en direcció Prevere Rafael Barrera romandrà tancat durant tota la setmana, i únicament es permetrà el gir cap a la via de Cintura. No es permetrà el trànsit des de Jacint Verdaguer cap a Prevere Rafel Barrera. I es permetrà circular pel carrer Aragó en direcció Pont d'Inca.

Amb aquestes dues fases l'Ajuntament haurà invertit un total de 306.510 euros per a millorar el paviment de tot aquest àmbit a través del contracte de serveis viaris.

Entre aquestes dues fases de renovació de l'asfaltat del carrer Aragó s'hauran invertit un total de 306.510 euros per a asfaltar un total de 28.500 metres quadrats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.