nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.63°

Ben Amics reclama la cancel·lació de la Palma Pride Week i la dimissió de Sonia Vivas

Ben Amics ha reclamat aquest dimecres la cancel·lació de la Pride Week de Palma o, almanco, la retirada dels fons municipals, la dimissió de la regidora de Justícia Social, Feminisme i Igualtat, Sonia Vivas, així com les disculpes del batle de Palma, José Hila.

En un comunicat, l'entitat s'ha pronunciat oficialment cinc dies després de la presentació de la 'Pride Week' i de les polèmiques declaracions de la seva organitzadora, Kristin Hansen.

Ben Amics reclama la sortida de Vivas perquè una persona «amb la capacitació necessària» assumeixi les seves funcions. «Podem hauria de tenir mecanismes per evitar aquestes indesitjables actuacions amb diners públics», ha afegit.

L'entitat també reclama a l'Ajuntament que retiri el suport econòmic a l'organització de la 'Pride Week', xifrat en uns 70.000 euros, i «encarregada a dit» a Elle Global Community, una «fundació i empresa».

Ben Amics ha criticat l'ànim de lucre de l'organització, la «mercantilització» de l'Orgull i les ofenses a la població de la Part Forana.

«Fa temps que les relacions entre Ben Amics i Ella són difícils. I ho són per la seva intenció constant d'obtenir lucre a través de qualsevol activitat. En els darrers anys hem rebut una forta insistència per mercantilitzar els nostres drets», han apuntat en el comunicat.

L'entitat ha lamentat que, a la fi, hagin vist complert el seu desig de «mercantilitzar» l'Orgull, «gràcies a una regidora de Podem que, en principi, no té en el seu ideari aquests posicionaments neoliberals».

Ben Amics ha criticat també que s'hagi arribat a l'extrem d'enfrontar el moviment veïnal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.