algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

Què creus que hauria de fer el batle de Palma davant les polèmiques declaracions de l'organitzadora de l'Orgull?

Les polèmiques paraules de Kristin Hansen, presidenta d'Ella Global Community, durant la presentació de Palma Pride Week han causat un autèntic terrabastall a les xarxes i a l'opinió pública mallorquina.

L'organitzadora de l'Orgull va demostrar tenir un desconeixement absolut de la realitat de Mallorca i va fer públiques aquest ignominiós discurs: «Vendrà gent del camp que mai ha vist una lesbiana i diran: 'Mira! Una lesbiana és com qualsevol altra persona'. És important perquè quan vas 15 km dins l'illa ja hi ha una altra mentalitat».

Però no només això, Hansen va fer un discurs classista assegurant que la celebració d'aquesta Pride Week té l'objectiu d'atreure «el turista LGTBI, que gasta molt més». I va afegir frases com «pots fer-te un petó a la plaça de Cort. Això cal rendibilitzar-ho» o «aquestes persones després venen aquí i compren pisos».

Des de Ben Amics ja varen acusar la regidora Sonia Vivas de «mercantilitzar» l'Orgull i el sindicat STEI i la coalició de MÉS també s'han posicionat en aquest sentit reclamant actes reivindicatius en detriment d'una celebració només destinada a l'economia i el turisme.

Sigui com vulgui, Hansen ja ha mostrat les seves «sinceres disculpes» per la polèmica generada. No obstant això, nombrosos sectors de la societat illenca reclamen algun tipus de responsabilitat política.

És així que dBalears demana als seus lectors que pensen que hauria de fer José Hila, batle de Palma, davant aquestes deplorables declaracions i davant els actes convocats de la Pride Week.

Les possibles respostes de l'enquesta són les següents:

-Apartar-la de l'organització i cessar Sonia Vivas.

-Agafar les regnes de la Pride Week i reprogramar els actes.

-Organitzar actes reivindicatius amb els col·lectius històrics del moviment LGTBIQ.

-Fer com si res i intentar llevar ferro a la polèmica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ca'n Kuanito, fa dervers d'un any
Pegadur, per la cara i el cul.
Valoració:0menosmas
Per A. Jarabo, fa dervers d'un any
Alberto Jarabo es dueño solo de sus actos.
Como exSecretario General de Podemos ha fichado a mucha gente, algunos son excelentes gestores como el exjuez Yllanes o el otro regidor del Ayuntamiento y otros no, como la Vivas.
La única responsable de lo que hace Sonia Vivas es Sonia Vivas.
Que dimita y se dedique a vender libros de autoayuda, que se le da mejor.
Valoració:2menosmas
Per Sonia Vivas, fa dervers d'un any
Ara tothom dona la culpa a Vivas però convé recordar que el responsable del fitxatge estrella municipal va ser Alberto Jarabo.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente