algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Cort recula i no prohibirà que les motos circulin en Acire i que paguin ORA «a curt termini»

El Pacte de Cort mantendrà els polèmics punts del PMUS en els quals es planteja que les motocicletes no puguin entrar en les zones Acire i que paguin ORA si no aparquen en zones específiques, encara que assegura que aquestes mesures «no es faran a curt o mitjà termini».

D'aquesta manera, el Consistori ajorna una polèmica que ha provocat el rebuig dels usuaris de motos que ja han convocat una manifestació per aquest dimecres, 25 de maig.

El regidor de Mobilitat Sostenible i promotor del PMUS, Francesc Dalmau, ha recordat que aquestes mesures ja estaven incloses en l'anterior pla, que va ser aprovat pel Partit Popular i tenia una vigència des de l'any 2014 fins al 2020, encara que mai s'arribaren a aplicar. De la mateixa manera, va apuntar que el text actual ha estat redactat per la mateixa empresa externa que va articular l'anterior.

Dalmau s'ha mostrat sorprès que els conservadors demanin retirar ara unes mesures que contemplava la normativa que ells proposaren en 2014 i ha assegurat que són una reivindicació històrica dels veïnats afectats, especialment en el centre de Ciutat. Aquesta barriada, actualment protegida de tràfic excessiu a través d'Acires, coincideix amb l'àrea que el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible definirà com a zones de baixes emissions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per O no?, fa dervers d'un any
Que aparquin al pati de l´Ajuntament!
Valoració:3menosmas
Per Si ORA para motos., fa dervers d'un any
Deberían pagar O.R.A. como los coches. En mi zona hay, debidamente delimitadas, dos o tres zonas para motos. Pues nada, Las meten en zona azul molestando a los que pagamos tarjeta anual o tickets cuando nos desplazamos a otra zona.
Valoració:3menosmas
Per A curt termini, fa dervers d'un any
A curt termini vol dir fins que hauran passat les properes eleccions.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente