cielo claro
  • Màx: 19.47°
  • Mín: 9.02°
18°

Palma XXI s'adhereix al protocol per a l'impuls del Parc Agrari

Aquest dijous s'ha formalitzat l'adhesió de Palma XXI al Protocol General d'Actuació per a l'impuls del Parc Agrari de Palma. D'aquesta manera, Palma XXI es converteix en la primera entitat no agrícola que entra a formar part d'aquest protocol.

Des de fa tres anys Palma XXI treballa en el suport i l'impuls al Parc Agrari amb l'organització de xerrades amb les associacions de veïnats i estudiants de la zona. També ha promogut estudis de recerca sobre els valors culturals i han fet feina en col·laboració d'institucions com l'Hospital Universitari de Son Espases, l'Ajuntament de Palma o la UIB. A més, l'associació es va constituir com a entitat de custòdia i forma part de la xarxa balear.

«Els acords de custòdia faciliten el contacte entre propietaris amb terres en desús i pagesos, i ja es compta amb un acord de custòdia agrària en actiu que ha permès reactivar l'activitat agrícola a una finca de Son Sardina», ha explicat la presidenta de l'entitat, Lluïsa Dubon.

«Amb aquesta visió transversal entre l'activitat i la cultura agrària, el paisatge, l'urbanisme, el patrimoni cultural i la vida saludable, Palma XXI s'incorpora al protocol del Parc Agrari», ha afirmat Dubon.

Han assistit a l'acte de signatura Mar Mas, per part de la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació; Ramon Perpinyà, Neus Truyol, Gabriel Horrach i Nicolau Cañellas, per part de l'Ajuntament de Palma; Jaume Vadell, de la Universitat de les Illes Balears; i Lluïsa Dubon i Juanjo Suárez, en representació de Palma XXI.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.