algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Més d'un 41% dels lectors donen opcions a la CUP-Crida per Palma i un 58% considera que «no té gaires possibilitats»

Divisió d'opinions. Els resultats de l'enquesta d'aquesta setmana són molt ajustats. Així, el 58,58% dels nostres lectors consideren que la CUP-Crida per Palma «no té gaires possibilitats» d'aconseguir representació a Cort, ja que «la por a Vox farà que el vot s'aglutini en les formacions d'esquerres» que ja tenen escons.

Per contra, el 41,42% dels nostres lectors consideren que la nova confluència política «obtendrà representació perquè recolliran el desencís de molts votants de Podem i MÉS».

Sigui com vulgui, la CUP-Crida per Palma ja és una realitat. Independentment dels possibles resultats electorals, la confluència entre les dues formacions servirà per eixamplar la unitat popular del sobiranisme a Ciutat. Una fita política que ja cal tenir en compte.

A l'horitzó de la formació s'hi troba la possibilitat d'unificar el vot de l'esquerra independentista a Palma i la necessitat d'introduir polítiques que marquin un autèntic canvi de rumb. «Volem una Palma dins una Mallorca i uns Països Catalans lliures», han assegurat.

En aquest sentit, la nova confluència ha participat aquest dissabte en una trobada municipalista en la qual hi han assistit persones i entitats d'arreu de Mallorca «per debatre sobre polítiques feministes, ecologistes, de justícia social i sobirania» en l'àmbit local.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Intolerants, fa mes de 2 anys
@ via fora!

tota la rsó, però els hi és igual. O es fa el que ells volen o ajuden a fer pujar a VOX els hi és igual. Tenen una visió chiquiliquatre de ka política. Solvència zero. L'esquerra de veritat no ha de comptar per res amb ells i no acomplexar-se com fa sempre amb aquest tipus de genteta.
Valoració:0menosmas
Per ilusionadísimo., fa mes de 2 anys
Me dan tanta confianza, me creo tanto y tanto las propuestas de estas chicas, estoy tan seguro que solventarán cualquier problema que pueda tener la ciudadanía, que yo les daré mi voto. Y si tuviese dos, los dos se irían para ellas.
Palma dins una Mallorca, dicen. Y paises catalanes libres. ¿Hay algo más esperanzador?
Estoy mucho más tranquilo.
Valoració:-3menosmas
Per Via fora!, fa mes de 2 anys
Donar ales a VOX. Això és el que els agrada. Fareu un grapat de molers de vots (2000?) i xapareu l’espai sobiranista. Sou uns cracs!
Valoració:4menosmas
Per Hi ha massa partits d'aqui., fa mes de 2 anys
Els nacionalistes de la nostra terra som menys nombrosos i tenen menys doblers per fer-se propaganda que els panforasteristes del "Arriba-España" i que els sucursalistes de partits espanyos més grossos, més la gent que és nostra però que per por de la ultra-dreta votarà al PSOE o a Podem i que perdrem els seus vots i tindrem poques possibilitats. Però si a sobre els partits d'aqui se fraccionen formant tres o quatre partits, no treurem representació ni tal sols per estar a la oposició.
Valoració:5menosmas
Per Edatisme, fa mes de 2 anys
Discriminen a la gent amb edat i experiència contrastada com en Manel (l’amaguen a la foto).
Tampoc sembla que vulguin comptar amb referents de pedra picada com en Palou, en Nyegos, en Sastre o en Balutxo.
En definitiva, quatre Chiquilicuatres de l’esquerra.
Valoració:0menosmas
Per Lluís, fa mes de 2 anys
Efectivament per alguna cosa es comença, pas a pas i després dels ajuntaments, les generals i les autonòmiques. Tot just acaben d´ajuntar-se.
Valoració:-9menosmas
Per Efectivament, fa mes de 2 anys
La importància no està vinculada nomès al fet que tenguin represencació institucional. El que importa és que estiguin organitzats per fer arribar les propostes a la gent. Si només els preocupàs tenir càrrecs setien com la resta de partits. Ara, si han decidit presentar-se a les eleccions ho han de fer amb totes les conseqüències que això suposa perquè si només es presenten als ajuntaments la sensació que transmetran es de manca de recursos, entre altres motius perquè la CUP del Principat presenta ca didatures a tot arreu, fins al parlament espanyol.
Valoració:-3menosmas
Per Lluís, fa mes de 2 anys
Les possibilitats s´han de materialitzar, per la qual cosa només cal dipositar el vot de CUP-Crida per Palma. Serà una oportunitat per la gent de ses ïlles Balears de tenir uns representants diferents, amb il.lusió i amb ganes de construir un futur nou i lliure d´espanya. Visca les Balears i Visca els Països Catalans.
Valoració:-7menosmas
Per Mallorquín, fa mes de 2 anys
No pasarán.
Los mallorquines no lo permitiremos.
Valoració:-1menosmas
Per Ajustats, fa mes de 2 anys
17 punts de diferència és un resultat “molt ajustat”?
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente