cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Bilbao i Palma intercanvien experiències sobre bicicleta pública i aparcaments regulats

El tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, juntament amb el gerent de la Societat Municipal d’Aparcaments i Projectes SA (SMAP), Pedro Manera, i l’equip tècnic de l’SMAP visiten aquests dies Bilbao per a conèixer de primera mà el sistema de bicicleta pública de Bilbao, que funciona a traves de NextBike, el mateix subministrador al qual fou adjudicada la renovació de Bicipalma.

La tinent de batle de Bilbao, Yolanda Diez, i la regidora de Mobilitat de Bilbao, Nora Abete, juntament amb diferents responsables tècnics han compartit amb l’equip de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de Palma les experiències en matèria d’implantació i expansió del servei de bicicleta pública així com els nous sistemes de software del sistema de regulació d’estacionament en superfície. En aquest sentit, Dalmau ha agraït la bona acollida dels responsables de Bilbao i la informació aportada durant aquests dies: «Aquest intercanvi ha estat molt profitós ja que ens ajuda a estar millor preparats per poder afrontar tot el procés de renovació de Bicipalma»,ha dit el regidor.

La trobada ha permès conèixer de primera mà el funcionament del sistema BilbaoBizi, a més de visitar diferents punts de préstec de bicis de l’Ajuntament, així com el taller de manteniment de bicis de Bilbao.

La visita de l’equip de mobilitat de Palma s’emmarca en el procés de renovació de Bicipalma que comptarà amb ajuda dels fons europeus Next Generation. Cal recordar que l’SMAP adjudicà a l’empresa NextBike el nou sistema de Bicipalma per un import de 2,6 milions d’euros. La renovació completa de Bicipalma permetrà ampliar les estacions de 37 a 72 estacions i disposar de 800 bicis (560 mecàniques i 240 elèctriques).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.